ABUS låser og hjelmer

  • ABUS
Date: 14. november 2015 Category: ,

ABUS sikkerhet

Om du vil beskytte sykkelen din mot tyveri eller hodet ditt ved velt med elsykkelen, så har vi kvalitetsprodukter fra tyske ABUS. Ikke de billigste på markedet, vi har forsynt oss fra en av de øvre hyllene. Men her er det ikke verdt å spare på den siste krona – velg noe du er sikker på virker bra.

Sykkeltyveri er svært irriterende og tidkrevende – foruten at det kan koste deg penger. Bruk derfor en lås som skremmer tyvene bort. Kraftige ABUS-låser er en god forsikring.

ABUS produserer veldesignede hjelmer i materialer av høy kvalitet. Vi har valgt ut de beste for for by- og pendlersykling.

ABUS solide sykkellåser

Hvert år stjeles titusenvis av sykler. Helt unødvendig og fryktelig ergerlig. Men heller ikke så rart når vi ser hva som brukes av tynne vaierlåser – bare å klippe opp på et halvt sekund. Velg derfor en solid ABUS-lås, og du kommer bakerst i køen til sykkeltyvene.

Foldelåsen Bordo er nærmest som en revolusjon å regne. Vi har også solid kjettinglås. Disse skårer høyt på ABUS’ sikkerhetssystem, fra 7 til 15 (maksimum!) er våre utvalgte låser. Alle gir langt over normal sikkerhet. Så du får avveie kostnad og vekt mot risiko når du gjør valget ditt hos oss.

Om du likevel skulle oppleve at elsykkelen din stjeles med en ABUS-lås, får du for mange av dem en kompensasjon fra ABUS for å dekke deler av kostnaden din til låsen. Det sier litt om ABUS sin tro på egne låser.

ABUS hjelmer

  • Komfortable med et enkelt og godt system for individuell tilpasning
  • God ventilasjon
  • Hjelmer med regntrekk integrert
  • Hjelmer med lys bak eller masse reflekser
  • Sportslige eller urbane

Undersøkelser viser at 85% av alle sykkeluhell ender med hodeskader. Omtrent 80% av disse kunne vært unngått ved å bruke hjelm. For at du skal få en god hjelm, mål omkretsen på hodet ditt i høyde med panna, cirka 1 cm over øyenbrynene, da finner du størrelsen du trenger. Husk å sjekke at hjelmen du velger, oppfyller den europeiske normen DIN EN 1078 (CE). Slik som blant annet ABUS.

ABUS Bordo sykkellåser