EVO Elsykler blomstrer - sjekk nye butikker i Trondheim og Skøyen i Oslo Les mer

Emotion

  • BH Emotion elsykkel
  • BH Emotion elsykkel
  • BH Emotion elsykkel
  • BH Emotion elsykkel
  • BH Emotion elsykkel

Om Emotion

Vil du bevege deg fra det sedate til det fyrrige? Fra gråstein til diamanter og kirsebær? Emotion er serien av elsykler med kraft og lekker design. Mange av dem så elegante i utformingen av du knapt kan tro det er en elsykkel.

Spanske BH Bikes er en veteran innenfor sykler og etter hvert elsykler. Serien Easy Motion, forkortet Emotion, inneholder elsykler til mange formål som f.eks. bysykling, terreng, sport, hybrider og sammenleggbare. Du finner det meste av hva du kan tenke deg.

Mange av Emotion-syklene skiller seg ut ved at du knapt ser at de har elektrisk assistanse. Motoren er plassert diskret i bakhjulet eller i kranken, batteriet elegant integrert i ramma og du styrer alt fra pedalene og en liten kontrollenhet på styret.

Dette er et helhetlig system BH Bikes har utviklet selv og gjør dem ganske så unike på markedet. Ikke minst gjennom den fascinerende designen de klarer å gi elsyklene i Emotion-serien.

Vi har fire serier. EVO er med motor i bakhjulet som gir kontant effekt, og batteriet integrert i ramma. REVO har en smekker og kraftfull motor i kranken og batteriet integrert i ramma. REBEL er utstyrt med Yamaha-teknologi. EASYGO er den rimeligste serien med motor i bakhjulet og et mindre batteri festet til setepinnen.

Bla deg gjennom Emotion-utvalget og finn elsykkelen du vil forelske deg totalt i.

Kort brukerveiledning for Emotion elsykler.