Bedrift

Elektriske transportsykler lastesykler bedrift

Elsykkelen gjør jobben!

Flere bedrifter, organisasjoner, kommuner og offentlige etater tar i bruk elsykkel. Ikke uten grunn – for det er mye å vinne:

  –  spar penger

  –  ta vare på bymiljøet

  –  bli sett

  –  ha det gøy

Enten dere trenger møtesykler for å komme enkelt og raskt fram i bytrafikken, eller det er varer og redskap som skal fraktes, vi har elsykler som gjør jobben.

Til bruk av alle ansatte som vil slippe kø, parkeringsstress og tapt tid på vei til en avtale, har vi praktiske møtesykler som er enkle å håndtere, og som passer de fleste mellom 1,60 og 1,90 meter. Fine å dele – og disse elsyklene blir fort populære.

Lastesyklene er krysninger mellom budbil og sykkelbud, som på en smart måte løser logistikken. De kommer fram over alt og kan parkeres over alt. Velg standardløsninger eller vi kan sammen lage kasser og innredninger som dekker behovene deres.

Sammenlignet med bilbruk eller taxi er elsyklene våre sparebøsser på hjul. I løpet av et år kan du redusere de direkte kostnadene med flere titusener av kroner.

Profileringen vil være helt unik. En godt dekorert elsykkel som suser rundt i byen, gir en reklameverdi som i seg selv nedbetaler investeringen.

På toppen av dette gir du dine ansatte en stor opplevelse. Elsykling er gøy og sunt. Dermed basta! De kan bli så motivert at de parkerer bilen og begynner å sykle til jobb.

Som en start tilbyr vi opplæring i bruk, og fortsetter gjerne med en fast serviceavtale slik at elsyklene blir tatt godt vare på.

Ved siden av ordinært salg tilbyr vi i samarbeid med Grenke leasingfinansiering. Betingelsene er gode, det kan velges fra 15 måneder til 5 års leasingperiode. Et eksempel: Ved leasing av en elsykkel for kr 50.000 betales det over 3 år kr 54.900 + etableringsgebyr kr 650. Velges autogiro tilkommer det ingen termingebyrer. Be oss gjerne om et tilbud på det du ønsker å lease.

NB! I en prinsipputtalelse har Skatteetaten har gitt bedrifter fradrag for inngående merverdiavgift for elsykler, i motsetning til for tråsykler. Altså forsvant 1/5 av kostnaden umiddelbart.

Dette vil du ha! Eller litt usikker? Kanskje bare litt nysgjerrig?
Kontakt oss – så finner vi en god løsning for å dekke behovene dere har. Klart dere også først skal få teste hva vi kan tilby.

Elektriske transportsykler lastesykler bedrift