Elektrosjokk i skauen

Drevne terrengsyklere har vært på markatur med en elsykkelperle fra EVO. Tydeligvis en fin opplevelse som også skapte  noen bekymringer om elsykkelens innmarsj i utmark.

Vi anbefaler å lese artikkelen som begynner slik:

Det er en slags skrekkblandet fryd som griper meg der jeg dundrer oppover stien i Maridalen i Oslo. Det føles så feil – og så riktig samtidig. Og det går så inni gamperævva fort. Dæven, det går unna! Men hva ser jeg? Folk!? Jeg skrur av motoren, stopper. Og snur.

Artikkelforfatteren virker å være en tilhenger av fenomenet elsykkel. Særlig for arbeidspendling og annen bybruk. Etter at medsyklist og redaktør av Terrengsykkel logga en topptid på Strava (app for konkurrerende syklister) med Moustachen fra oss, kommenterer forfatteren:

Så hva er konklusjonen min, lurer du sikkert på nå? Å sykle med motorassistanse var en åpenbaring på flere vis. For det første hadde jeg aldri sett for meg at jeg skulle kunne dure oppover tekniske stipartier med en sånn enkelhet og en slik fart. For det andre hadde jeg aldri sett for meg at denne typen sykler kunne fungere så godt nedover til tross for den høye vekten.

Utvilsomt har han hatt en god elsykkel, ja. Moustache er eksperter på terrengelsykler, lidenskapelige eksperter, og lager elsykler som kan få mange mer aktive enn de er nå. Men da er det som artikkelforfatteren påpeker, et ansvar å fare fram i skauen på en fornuftig måte.

Mer om dette kan du lese i hele artikkelen på terrengsykkel.no

Moustache terreng elsykkel

Foto: Erlend Sande og Kristoffer H. Kippernes

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*