Ny elsykkelkatalog – Join the EVOlution

Eh, ubeskjedne som vi er, vi tør å påstå: Nå har årets flotteste elsykkelkatalog kommet! Ikke bare på grunn av et vell av lekre elsykler, men også pent lagd og ganske så informativ.

Katalogen viser et utvalg av de flotte elsyklene våre for 2017. Du finner så klart alle på nettsiden også – og flere til. Dette er kvalitetselsykler fra engasjerte og seriøse produsenter med teknologi og løsninger som dekker de fleste transportformål. Elsykler for enhver lyst og last.

I katalogen gir vi også tips om hva du skal tenke på når du velger en elsykkel, informasjon om fordeler og opplevelser ved å ha en elsykkel, fakta om elsykkelteknologi og praktiske råd. Ja, på en kort og oversiktlig måte bør vi ha gitt svar på det meste du lurer på.

Vi vil at du skal finne elsykkelen som gjør at hjertet ditt banker litt fortere hver gang du ser den. Elsykkelen som gjør at du får lyst til å sykle hele tiden. Elsykkelen som ser så bra ut at du har lyst til å henge den over sofaen. Med den riktige elsykkelen blir det utrolig lettvint og gøy å sykle – og plutselig trenger du ikke lenger bil i hverdagen.

Der andre lover prisgaranti, gir vi lystgaranti: Du finner ikke elsykler du har mer lyst på hos noen andre.

I dag blir katalogen tilgjengelig i butikkene våre. Nedenfor kan du bla litt i den, om du har lyst. Trykk på kvadratet nederst i høyre hjørne for å få fullskjermvisning.
God fornøyelse!

 

 

2 Comments

  1. Rolf Skjæveland 28. april 2017 Reply

    Er på jakt etter en sykkel med 3hjul hva kan dere tilby og til hvilken pris?

  2. Author
    hans@evo-konsept.no 29. april 2017 Reply

    Den eneste trehjulingen vi har, finner du her med priser: http://evoelsykler.no/?s=butchers+%26+bicycles

    Nå veit jeg ikke hvorfor du er ute etter trehjuling. Vi ser også at tohjulinger, om det er lastesykkel du ønsker, også kan ha sine fordeler framfor tre hjul. Verdt å sjekke ut alle muligheter.

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*