Ny elsykkelkatalog – Join the EVOlution

Eh, ubeskjedne som vi er, vi tør å påstå: Nå har årets flotteste elsykkelkatalog kommet! Ikke bare på grunn av et vell av lekre elsykler, men også pent lagd og ganske så informativ.

Katalogen viser et utvalg av de flotte elsyklene våre for 2017. Du finner så klart alle på nettsiden også – og flere til. Dette er kvalitetselsykler fra engasjerte og seriøse produsenter med teknologi og løsninger som dekker de fleste transportformål. Elsykler for enhver lyst og last.

I katalogen gir vi også tips om hva du skal tenke på når du velger en elsykkel, informasjon om fordeler og opplevelser ved å ha en elsykkel, fakta om elsykkelteknologi og praktiske råd. Ja, på en kort og oversiktlig måte bør vi ha gitt svar på det meste du lurer på.

Vi vil at du skal finne elsykkelen som gjør at hjertet ditt banker litt fortere hver gang du ser den. Elsykkelen som gjør at du får lyst til å sykle hele tiden. Elsykkelen som ser så bra ut at du har lyst til å henge den over sofaen. Med den riktige elsykkelen blir det utrolig lettvint og gøy å sykle – og plutselig trenger du ikke lenger bil i hverdagen.

Der andre lover prisgaranti, gir vi lystgaranti: Du finner ikke elsykler du har mer lyst på hos noen andre.

I dag blir katalogen tilgjengelig i butikkene våre. Nedenfor kan du bla litt i den, om du har lyst. Trykk på kvadratet nederst i høyre hjørne for å få fullskjermvisning.
God fornøyelse!

 

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*