Elsykkelmoro på Hunderfossen

Hunderfossen familiepark kan tilby prøvesykling av et utvalg elsykler. EVO er med – tradisjonen tro. Årets slager er utvilsomt en blå Load Sport!

I mange år var det mulig å teste elbiler hos Energisenteret i Hunderfossen familiepark. Så var ikke elbil så nytt og spennende lenger. De siste åra har derfor elsykler vært forlystelsen i fornøyelsesparken. For første gang er det nå også transportsykler. Vi stiller med en blå Load Sport som – for å sitere Energisenteret – mildest talt er en slager:

«Etter at dere var her med Riese & Müller sykkelen, er det nesten bare den publikum vil prøve – helt fantastisk respons!! Vi prøver å henvise publikum også til de andre syklene, men det er «familiesykkelen» de vil teste.»

«Ja, dette er morsomt, samtidig litt vond samvittighet for de andre syklene i og med at Loaden er så populær, men det er nå et luksusproblem. Jeg tror vi fint kunne hatt tre sånne sykler her nå i full aktivitet hele dagen.»

Så om du skal en tur innom Hunderfossen familiepark på Lillehammer, benytt sjansen til å teste en Load. Det er vært å stå litt i kø for den. Du må også gjerne prøvesykle den i våre butikker om det passer bedre.

Vi tipper du får lyst på en egen, for som vi sier: Uten å ha forsøkt en Load, er livet litt ufullstendig.
Og det er ikke tull.

I slutten av juli kommer det 21 Loader inn til oss. De fleste er til kunder som har venta tålmodig, men vi har også noen få ledige. Er du i tenkeboksen for å skaffe deg en Load, er det førstemann til mølla for kjapp levering! Normalt er det 4-8 ukers bestillingstid avhengig av farge og utstyrsversjon.

Her ser det ut som far og sønn har en artig tur på testbanen.

Elsykkel Load Hunderfossen EVO transportsykkel

Også en sprek Emotion EVO Jet Pro skaper glede i familieparken ved Lillehammer. 

Elsykkel Emotion EVO Jet Hunderfossen EVO

Du skal være i dårlig humør om du ikke vinker fornøyd når du cruiser rundt på Load.

Elsykkel Load Hunderfossen EVO transportsykkel

En Load kan brukes av barn og voksne i alle aldre, enten det er menneske- eller varetransport.

Elsykkel Load Hunderfossen EVO transportsykkel

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*