Ny elsykkelstøtte nå – fra Danmark!

Årets private elsykkelstøtte fra Oslo kommune forsvant som dugg for sola. Vår danske leverandør Butchers & Bicycles gir for en kort periode et raust tilbud som en trøst til dem som var for seint ute.

Butchers & Bicycles elsykkel transport

NB! Tilbudet er utløpt. Nå har årets nye Butcher-modell kommet!

I løpet av noen formiddagstimer var kommunens 3 millioner kroner brukt opp på 300 heldige mottakere som fikk opptil 10.000 kroner hver. Våre gode venner i sykkelbyen København, Butchers & Bicycles, synes synd på alle dem som drømte om en praktisk el-lastesykkel, men ikke var raske nok i avtrekkeren.

Derfor har de – helt på egenhånd – bestemt seg for å gi et solid bidrag! Det gjør de gjennom å spandere barnepakka og lys på familiesykkelen MK1-E Nuvinci.

Butchers & Bicycles transportsykkel elsykkel lastesykkel støtteFor en kort periode får du følgende inkludert i basisprisen på 54.900 kr:

  • Regntelt med vindu kr 2.990
  • Barnesete og setebelte for to barn kr 2.990
  • Reelight lyktesett kr 990

Altså komplett utstyr for transport av barn, til en verdi av knappe kr 7.000. Alle detaljene om elsykkelen leser du her.

Igjen er det en begrensa pott for støtte. Maksimum 25 elsykler er tilgjengelig på dette vis. Vi har ingen søkeprosess, her handler det om å være førstemann til mølla. I dette tilfellet EVO-butikkene på Skøyen eller i Nydalen.

All ære til våre nordiske brødre. Butchers & Bicycles har funnet på dette og bidrar 100%.

Det er dejlig å være norsk med danske venner!

PS  Vi minner på vår ålreite finansieringsordning hvor du kan få 30-60 dagers betalingsutsettelse fullstendig kostnadsfritt. Alternativt også nedbetaling over 12 måneder uten rentebelastning, kun månedsgebyrer. Les mer…

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*