Elsykler på NRK Lørdagsrevyen

I beste sendetid på en lørdag valgte NRK å sette av fem minutter til elsykkel-revolusjonen som er på gang. Trivelige intervjuer med elsyklister, elsykkelselgere, potensielle kunder og en forsker.

EVO Elsykler NRK elsykkel

Budskapet var greit: Jo flere elsykler som selges, jo mer kommer vi til å mosjonere. For i følge Aslak Fyhri, forsker på Transportøkonomisk Insitutt, beveger elsyklistene seg mye mer etter at de tok en elsykkel i bruk.

Geir Anders Rybakken Ørslien, redaktør av transportsykkel.no, la ut om elsykkelens gleder, ikke minst transport-elsyklene som gjør bilen unødvendig i hverdagen.

Sannelig var NRK også på et lite besøk hos EVO Elsykler i Nydalen for å høre hva elsykkelselgere erfarer. Pionér og gründer Espen Bjerk mener at det nå virkelig tar av. Det lover godt for miljøet i byene våre.

Ta deg knappe fem minutter og sjekk ut reportasjen, bare klikk på lenka eller et av bildene, og du kommer rett til dette innslaget i Lørdagsrevyen. Men pass på, du risikerer å bli revet med av entusiasmen og snart er du elsyklist.

EVO Elsykler NRK elsykkel

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*