EVO Skøyen gjøres ferdig i påsken

Nå er vi i gang på ett sted til i Oslo: 29.mars åpner EVO Elsykler en kjempeflott butikk på Skøyen. Gutta som skal drive den, har snekra og skrudd gjennom påsken.

EVO Elsykler Skøyen

Her har de tatt seg en kort pause i arbeidet – og humøret er på topp. Ikke så rart der de kan vise fram pris- og designbomben Riese & Müller Blue Label Roadster. Den kommer i de tre fargene svart matt, rød og lyseblå.

Det er Christian (tidligere EVO Sandvika) og Mats (tidligere Anton Sport) som sørger for at Oslo Vest får den kuleste og flotteste elsykkelbutikken på de kanter. Cirka 250 kvm i det nye Monier-bygget i Verkstedveien 1, mellom Expo Nova og Bolia, vis-a-vis Tesla, skal fylles med elsykler og tilbehør, samt et verksted for å yte god service til kundene.

Nedenfor viser vi framgangen. I påskehelga skal det settes Norges-rekord i elsykkelmontering, og vips – det er bare å komme på besøk fra tirsdag 29.mars kl 10 prikk. Da er Christian og Mats litt slitne, men helt sikkert kjempeglade for å møte de første kundene. Og du kan få testsykla noen riktig lekre og praktiske elsykler fra de populære merkene våre – og finne den som passer deg best.

Velkommen skal du være!

Tomt lokale – og de første dagene gikk med til å lage fine podier til elsyklene.

EVO Elsykler Skøyen

 

Så har det gått en dag til – og vips er det blitt en fin disk i butikken.

EVO Elsykler Skøyen

 

Første lass med varer har kommet, esker sprettes og elsykler monteres.

EVO Elsykler Skøyen

Og noen har allerede fått plass i vinduene (som det er bra med i den nye butikken!).

EVO Elsykler Skøyen

Kvalitetsmerket Riese & Müller får sitt eget podium.

EVO Elsykler Skøyen

Her ser vi noen gløtt av Emotion-sykler og Moustache lenger bak.

EVO Elsykler Skøyen

Dette er en butikk utvilsomt med plass til enda flere elsykler! Men vil vi klare det – eller selger vi for fort ut? 2.påskedag under forberedelsene, var det allerede et titalls mennesker innom for å prøvesykle. Da ble også den første elsykkelen solgt på Skøyen, en Emotion Revo 29». Gratulerer til den første kunden!

EVO Elsykler Skøyen

 

 

 

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*