Kapital-Trygve smiler på elsykkel

I siste nummer av Kapital kan vi lese at det er ventet en nærmest eksplosiv økning i salget av elektriske sykler i Norge. Trygve Hegnar smiler godt av dette, syklende på en av våre Emotion-modeller. EVO Elsykler har også fått litt ekstra oppmerksomhet.

Trygvesmilerpaasykkel_360Noen finner Trygve Hegnar å være en grinebiter. For eksempel norske bønder og elbilister som han har beskyldt for å få urimelige subsidier. Derimot ser det så absolutt ut som han intet annet enn gleder seg over å kunne spå en kommende elsykkel-bonanza. For hvem kan bli i dårlig humør av å kjenne trøkket i en Emotion elsykkel fra oss?

 

Nedenfor gjengir vi i all ubeskjedenhet oppslaget hvor vi er avbilda og kommer med noen kommentarer sammen med andre aktører. Det er kraftig salgsvekst hos alle. Vårt estimat om et salg på 18.000 elsykler i Norge i 2015 kan bli gjort til skamme. Det ligger an til mer enn dobling av fjorårets totalsalg.

«Kvalitet» brukes som et mantra, til og med hos Clas Ohlson. Nok bare en forglemmelse at Biltema ikke fikk sagt det. Fint at de er oppmerksomme på viktigheten av kvalitet. For elsykkelen skal ikke bli en skuffelse for deg og meg. I trafikkaoset skal elsykkelen ta deg raskere og rimeligere fram enn å ta bilen til jobb. Den er bedre for din egen helse og alle dem rundt deg der du ferdes med det store elsykkelsmilet.

Det framkommer også at importøren EVO Konsept tjener penger. Er ikke det bra. Da har vi ressurser til å skaffe enda flere av de flotte elsyklene våre, markedsføre dem enda mer iherdig, og sørge for at du som kunde blir godt ivaretatt i åra som kommer.

 

 

Salgethartatt_1280

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*