Load med ny motor, større batteri og nye farger!

Vi blir aldri lei av å skrive om Load – verdens beste elsykkel som vi kaller den. Noe mange av kjøperne er enige med oss i. Fantastisk demping og og behagelig å kjøre, dessuten både praktisk og kul. Og enda kulere har den blitt!

Load_Aslak_480Vi begynner så smått å slippe nyhetene for sykkelsesongen 2015/2016 som så vidt har begynt. Først smeller vi til med den nye Load II som har blitt oppgradert til Bosch Performance motor, flere farger, fargerike detaljer og en enda mer sporty versjon.

Load kan du bruke til absolutt alt. Enten du skal fram og tilbake til jobb, på butikken, på byen eller fest. For du må ikke hver gang ha med et lass varer eller barn. Men det fabelaktige er at du også kan bruke den til vare-, barne og voksentransport. Et eksempel er da vi skulle ut med et lass barneseter til en kunde. Da brukte vi sjølsagt Load – den duger som bare det for 3 Yepp Maxi barneseter. Vi tror også at kunden, i dette tilfellet Aslak i Oslo Transportsykkel, satt særdeles stor pris på valget av kjøretøy. Der vi suste fram og tilbake mellom Nydalen og Grünerløkka.

Så til til modellnyhetene for Load, raskt oppsummert:

 • Bosch Performance i stedet for Active motor. Det gir mer trøkk.
 • Batteristørrelsen er økt fra 400 til 500 wattimer, det bør gi en grei rekkevidde på 5-8 mil.
 • Nyon-display med GPS er en tilleggsopsjon til vanlig Intuvia
 • Flere farger, nå er den tilgjengelig i limegrønn, hvitt, grafittsvart og cyan (blå).
 • For pedaler og holker kan du velge mellom seks farger og dermed lage din egen fargekombinasjon (svart, hvit, rød, limegrønn, oransje og lilla)
 • På toppen av dette er det lagd en enda tøffere versjon – Load sport – med feitere dekk og uten skjermer.

Load_RM_familie_480Alt det gode er beholdt, f.eks. den fulle dempinga, muligheten til å justere høyde på styre og sete slik at den passer for alle, lavt innsteg, gir-alternativene Shimano Deore XT 10 gir eller trinnløst Nuvinci, en effektiv plass for varer og barn – og så de fenomenale kjøreegenskapene da!

Vi har diverse ekstrautstyr til Load. Dette inkluderer blant annet høye sidevegger, barnesete med belter, regntrekk, bagasjebrett og diverse transportbokser. Nå kan du også kjøpe med en solid ABUS platelås hvor du bruker samme nøkkel som på batterilåsen – praktisk det!

Prisen? Begynner rett under 50.000 kr før du kliner til med tilbehøret du ønsker. Det er verdens beste elsykkel verdt! Dette blir din billigste bil nummer to EVER!

Har du ikke forsøkt Load ennå? Sjekk med en av våre forhandlere om de har en demo til testing. NB! Du vil bli fullstendig forelska.

Sjekk mer om Load touring her.

Sjekk mer om Load nuvinci her.

Sjekk mer om Load sport her.

Load_RM_regntrekk_1180

2 Comments

 1. Sten Leonhardsen 19. februar 2016 Reply

  Jeg finner ikke trehjuls sykler hos dere som kan brukes til person transport og av varer

 2. Author
  hans@evo-konsept.no 23. februar 2016 Reply

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*