Ny longtail Tern fra EVO

Den mye omtalte, nye langhalen Tern GSD har fått EVO Elsykler som norsk importør, og kompletterer det fantastiske utvalget vårt av lastesykler.

Tern GSD elektrisk longtail

Ikke alle som trenger en elsykkel med stor lastekapasitet, ønsker seg ei kasse foran for å ha barn eller varer. En longtail kan da være svaret. Tern GSD er en meget god løsning. Kun 181 cm lang – eller like kort som en vanlig elsykkel, godkjent for 200 kg totalvekt, plass til to barn og varer eller bare masse varer. For familietransporten, for turen i skauen, for bruk i arbeid – eller bare for bruk som en vanlig elsykkel. Drivteknologien står Bosch for.

Her er produktpresentasjonen vår

Tern GSD longtail elsykkel

 

Som du ser av animasjonen ovenfor, Tern GSD (Get Stuff Done) har mange muligheter. Det er også mer enn nok å lese andre steder, både om tekniske spesifikasjoner og alle de fine egenskapene:

  • Offisiell produktinformasjon Meet the GSD
  • 17 ting jeg liker med nye Tern GSD: Denne uka kom longtailen som fikk mange til å sette kurs mot sparegrisen med hammer i hånd: Tern GSD er mini-longtailen med Bosch-motor som vil konkurrere med de store. Her er 17 ting jeg liker, og tre ting jeg savner.
  • Møt designeren bak Tern GSD: Det er ingen tvil: For meg er lille Tern GSD den største lastesykkel-nyheten i 2017. Jeg ringte designeren bak – Joakim Uimonen – for å snakke om rammedesign, motorvalg, vinterdekk og hans eget liv med 34 sykler og ingen bil.

I løpet av desember 2017 får vi inn de første demomodellene. Større leveranser kommer til sommeren, den er kraftig etterspurt over hele verden. Men den som venter på noe godt osv.

Er du interessert, anbefaler vi at du sender oss en epost og ber å stå på venteliste. Da vil du få oppdateringer om endelig pris og leveringsmuligheter. Mens du venter på godbiten, kan du kose deg med denne videoen.

 

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*