Markasykler

Sus og dus på asfalt og grus

En elektrisk markasykkel gir deg ekstra krefter og forlenger lett både turen og naturopplevelsen. Like komfortabelt triller du av gårde enten du befinner deg i bygater eller på skogsveier.

Mange elsykler kan egne seg for denne vekselbruken. Her har vi plukket ut de beste. Ikke rendyrkede terrengsykler, men elsykler som tåler godt med last, har god motorkraft og dekk av rett type.

Moustache har serien Xroad, både med høyt og lavt innsteg, med god komfort, supert veigrep, fine skjermer, gode lykter og bagasjebrett kompatibelt med Ortliebvesker. Dette toppes med noe så festlig som en fantastisk, elektrisk tandem!

Emotion EVO er anvendelige «terrengsykler light» med gode, brede dekk og skikkelig kraft fra bakhjulsmotoren som reagerer umiddelbart du rører pedalen. Du kjenner trøkket i tråkket. Dessuten har Emotion den rimelige serien Rebel med den velkjente Yamaha-teknologien.

Toppmodellene i Riese & Müllers Charger-serie er rosinen i pølsa. Noen skikkelige råtasser som kommer med ulike girvarianter, og alltid med Bosch sin sterkeste motor og største batteri. Det nye Dual Battery System kan bestilles som ekstra utstyr, da har du hele 1.000 Wh med deg på tur. I utvalget finnes også beltedrift og det eksklusive Rohloff-giret som er særdeles funksjonelt, presist, trenger lite vedlikehold og har lang levetid.

Riese & Müller Charger GX markasykkel