Nye EVO-butikker i Trondheim og Oslo

Vi jobber målbevisst for at flest mulig skal få kjøpe våre fantastiske elsykler. Nye skudd på butikkstammen er Trondheim som allerede har åpna, og Skøyen som smeller opp dørene første dag etter påske.

 

I Trondheim er EVO i gang fra 29.februar

I Trondheim er det vår gode og svært kompetente forhandler Fosen Elsykkel som har åpna butikk i Kongens gate 68 godt plassert i sentrum av trøndernes hjem. Hospitalsløkka som det kalles lokalt.

EVO Elsykler Trondheim eller Trondheim Elsykkel som butikken også kalles, drives av Terje og Anna som har mange års erfaring med salg av elsykler og skaffet seg en stor mengde fornøyde kunder. Ikke rart at de nå har satset litt ekstra gjennom et sentralt lokale slik at flere kan få gleden av å øse av deres kunnskap og produkter.

Er du trønder og nysgjerrig på elsykkel, nøl ikke med å besøke Terje og Anna. De kan vise deg mange flotte elsykler, og du får noen fine prøveturer for å velge den rette. Kontakt dem på tlf 9025 8519 eller pr epost. Eller rett og slett bare besøk butikken. Åpningstider: Mandag, onsdag og torsdag 10-18. Lørdag 10-15. Tirsdager og fredager er butikken stengt.

EVO Elsykler Trondheim

 

På Skøyen i Oslo åpner vi 29.mars

Nå monteres belysning, males, flislegges og slipes det i Monierbygget i Verkstedveien 1 på Skøyen. I påskeuka skal podier, hyller, dekorasjoner og ikke minst mange elsykler klargjøres for utstilling i det 250 kvm store lokalet. For når påsken er over i år, da starter sykkelsesongen for fullt. Vi gleder oss til vårlufta, hestehov og knopper som brister til blader.

Det er da alle plutselig skjønner at de skal ha seg ny sykkel. Og det kan vi garantere, intet annet sted i Oslo vil du finne makan til utvalg av lekre bysykler, sporty hybrider, råe terrengsykler, ekstremt funksjonelle transportsykler for barn og varer, samt ikke minst et godt utvalg av de komfortable, tyske luksussyklene våre. Alle elektriske. Og alle kan du få testsykle før du bestemmer deg. For vi er like opptatt av som deg at du finner den perfekte elsykkelen for ditt bruk. Den kommer å bli en svært god følgesvenn.

Selvsagt fortsetter vi aktivitetene i butikken i Nydalen ved Storo. Vi har mange trofaste kunder, og det har vært et bra kjør så langt i år etter den lille relokaliseringen. Riktig koselig er det der med fine elsykler og kunnskapsrike selgere. Nå vil vi også kunne levere service- og verkstedstjenester kjappere. Med knippet Skøyen, Nydalen og Sandvika vil vi dekke mye av Oslo godt. Ingen grunn til ikke å besøke EVO Elsykler om du snuser på muligheten for effektiv og morsom elektrisk transport.

Vi kommer tilbake med mer om Skøyen når vi har snekra litt til. Du finner oss på venstre side av bygget på bildet nedenfor, rett ved hovedinngangen. Vi har allerede merka reviret vårt med en stor plakat. Så her blir det sikkert kø før klokka 10 tirsdag 29.mars 😉

EVO Elsykler Skøyen Oslo

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*