Oljebransjen nedbemanner, elsykkelhandelen blomstrer!

I 2016 vil EVO Elsykler AS ha tre butikker i Nydalen, på Skøyen og i Sandvika. Da trenger vi å få flere med oss som har lyst til å arbeide for at byene får bedre luft, trafikken glir bedre og flere få oppleve den store elsykkelgleden.

Vi søker nå etter:

2 elsykkelmekanikere
2 elsykkelselgere

Som mekaniker bør du kunne beherske generell sykkelmekanikk, ha grei datakunnskap og elske dine kunder som du skal hjelpe.

Som selger skal du forstå kundenes behov, være flink til å kommunisere og hjelpe alle til å finne den elsykkelen som passer dem best i det store utvalget vårt. Du må være i stand til å montere og fikse litt på en sykkel, og være systematisk og ryddig slik at du bidrar til at servicenivået er høyt og butikkene attraktive.

I den tradisjonelle sykkelsesongen er det full fart og en krevende arbeidssituasjon. Da må du ha innsatsvilje, tid og glød til å utnytte den på beste måte sammen med alle oss andre i EVO Elsykler.

Vil du være med på elsykkeldrømmen? Send raskt en kort søknad og CV til post@evoelsykler.no, så får du høre fra oss. Tiltredelse er snarest. Det er så klart plass til kvinner i en mannsdominert bransje.

EVO Elsykler AS tilbyr elsykler med løsninger som dekker de fleste daglige transportformål. Fellesnevneren er god kvalitet, flott design og en anvendelighet som gjør at du bruker elsykkelen mye mer enn du hadde tenkt til. Sykkelturene blir hyppigere, de blir lengre og de blir morsommere. Plutselig var det slutt på bilbruk i hverdagen.

For å se hva vi holder på med og glede deg over elsyklene våre, kan du kikke litt mer rundt på nettsiden vår.

Emotion EVO Cross elsykkel

2 Comments

  1. Mateusz 26. februar 2016 Reply

    I’ll love to be yours elsykkelmekanikere 🙂

    • Mateusz 26. februar 2016 Reply

      even elsykkelmekaniker 😀

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*