Her kommer vinteren! EVO elsykler hele året. Sjekk gode vintersyklingstips Les mer

Om oss

Skjermbilde 2014-09-24 kl. 10.40.58

 

Aktivitetene til EVO startet opp i 2011. I dag er vi en av landets største distributører av elsykler.

For kun noen få år siden var elsykler en kuriositet. Nå har Norge våknet opp til en liten transportrevolusjon. Elsykkelen skal gi oss byer med bedre luft, mindre kø og mindre støy. Veien dit har vært krevende og spennende.

Jo Espen Bjerk, industridesigner fra AHO og med bakgrunn fra norsk elbilbransje, dro elsykkel-lokomotivet i gang i Norge. Etter noen år med utprøving av ulike merker og modeller, ble import- og distribusjonsselskapet EVO Konsept AS etablert i 2013. Nå selger vi elsyklene våre gjennom forhandlere over hele landet.

I samme periode var butikken EVO Elsykler AS på Storo i Oslo en nyttig testarena for vågestykket å satse på elsykler. Var det noen i Oslo som ville kjøpe dem? Ja, det var det. Nå popper det stadig opp nye EVO Elsykler butikker.

Etter en sped start har det trillet tusenvis av EVO elsykler ut på norske veier og gater. Vi er ti stykker som holder hjulene i gang. Gründeren Jo Espen har fått selskap.

Gjennom EVO ønsker vi å tilby attraktive og morsomme produkter for å forbedre bymiljøet gjennom å bidra til redusert biltrafikk. Rett og slett for å gjøre livet triveligere for folk flest.

Forretningsideen er å utvikle og selge lette elektriske kjøretøy i høy kvalitet for personlig mobilitet og enklere varetransport.

Vi har et dedikert forhandlernett over hele Norge, delvis med egeneide spesialbutikker og andre som får bruke merkenavnet vårt.

Kundene finnes overalt, enten de er gamle eller unge, mann eller kvinne, bedrifter eller offentlige institusjoner. Våre kunder er dem som vil kjøpe elsyklene vi vil selge. Elsykler med høy kvalitet, spennende design, nyvinninger og er pålitelige. Slike elsykler som vi selv vil bruke.

Våre merker

Vi tester og utfordrer alle merker og modeller vi kommer over, og velger kun de aller beste. I tillegg bidrar vi til utvikling av elsykler som skal være særlig velegnet for norske forhold.

Vårt største merke Emotion er nå i sin sjette sesong i Norge og er blant landets mest solgte elsykkelmerker. Den fantastiske EVO-serien skal ha æren for suksessen. Batteri og motor er så godt integrert at du nesten ikke ser at det er en elsykkel, men energien og gleden mangler ikke.
 Vi har et meget godt samarbeid med eksklusive Riese & Müller fra Tyskland, som bygger fulldempede elsykler på bestilling – inkludert den suverene transportsykkelen Load.

Vi fører smakfulle doninger fra Blue Label og har et utvalg praktiske og morsomme transport-/vare-/familieelsykler fra Urban Arrow og Butchers & Bicycles.

Franske Moustache tilfører noen utrolig røffe og utsøkte former og løsninger til det ekspansive og oppløftende elsykkelmarkedet.

Hvis du ønsker deg en elsykkel utenom det vanlig, så er det oss du skal kontakte.
Vi har elsykler for enhver lyst og last.

Våre kunder

EVO Elsykler

Hvem er så disse elsyklistene? I samtale med våre kunder får vi inntrykk av at det ikke nødvendigvis er «den og den» personen som er «sånn og sånn». For de fleste handler det om å få hverdagsaktivitetene til å gå opp. Eller igjen å ta sykkelen i bruk.

I bytrafikken er den ordinære sykkelen et smidig alternativ til bil, bein og kollektiv. Men en elsykkel lar elsyklisten komme mye fortere fram – uten å bli gjennomvåt av svette.

De fleste av oss blir lei av å tilbringe morgenen i bilkø, å lete etter ledig parkeringsplass eller å stampe gjennom byen i en tettpakket buss, t-bane eller trikk.

Med en elsykkel rekker vi både det vi skal gjøre på jobben og på fritida.

For mange er det viktig å unngå bruk av bil i byen – miljøhensyn er første prioritet.

Andre er entusiastiske syklister som velger elsykkel når transport er viktigere enn trening.

For andre igjen senkes terskelen for å komme seg ut på sykkeltur, enten det er i byen eller marka. Det er alle dem som har sluttet å sykle – og savner gleden sykling gir.

I tillegg kan elsykler oppleves som et funn for eldre eller de som er fysisk reduserte.

Alle vil oppleve økt helseeffekt. For med en elsykkel sykler du oftere og lengre enn du ellers ville ha gjort. Og humøret kommer på topp. Så gøyalt er det.