Om oss

Skjermbilde 2014-09-24 kl. 10.40.58

 

Aktivitetene til EVO startet opp i 2011. I dag er vi en av landets største distributører av elsykler.

For noen få år siden var elsykler en kuriositet. Nå har Norge våknet opp til en liten transportrevolusjon. Elsykkelen skal gi oss byer med bedre luft, mindre kø og mindre støy. Veien dit har vært krevende og spennende.

Jo Espen Bjerk, industridesigner med bakgrunn fra norsk elbilbransje, dro elsykkel-lokomotivet i gang i Norge. Etter noen år med utprøving av ulike merker og modeller, ble import- og distribusjonsselskapet EVO Konsept AS etablert I 2013.

I samme periode var butikken EVO Elsykler AS på Storo i Oslo en testarena for vågestykket elsykkelsalg. Var det noen i Oslo som ville kjøpe dem? Ja, det var det. Nå er det to EVO Elsykler butikker i Oslo. Og flere rundt omkring i landet.

Etter en utfordrende start har det trillet tusenvis av EVO elsykler ut på norske veier og gater. Av ulike merker, fra ulike produsenter, men alle framstår som et valg fra øverste hylle. Spennet er stort – i pris, funksjon, utseende og bruksområde. Vi har elsykler for enhver lyst og last.

Nå er vi ti stykker i EVO som holder hjulene i gang. Gründeren Jo Espen har fått selskap.

Ved å tilby produkter som i det daglige gjør det mer fristende å velge sykkel enn bil, vil vi i EVO bidra til et bedre bymiljø. Da blir livet triveligere for folk flest.

Elsyklene våre skal ha god kvalitet, være anvendelige til mange formål og så fine at du har lyst til å henge dem over sofaen. God funksjon under krevende norske forhold er en forutsetning. Designet skal gjøre deg stolt av å eie den – og ses sammen med den.

EVO Konsept har et forhandlernett som dekker mye av Norge. Delvis med de egeneide spesialbutikkene EVO Elsykler, andre som får bruke merket vårt, samt frittstående sykkelforhandlere vi samarbeider nært med. Alle butikkene skal kunne gi deg gode råd om hvilken elsykkel som passer for deg, og gi gode muligheter for prøvekjøring.

Kundene finnes overalt, enten de er gamle eller unge, mann eller kvinne, bedrifter eller offentlige institusjoner. Våre kunder er dem som vil kjøpe elsyklene vi vil selge. Elsykler med høy kvalitet, spennende design, teknologiske nyvinninger og som er pålitelige. Slike elsykler som vi selv vil bruke.

For vi selger ikke annet enn det vi selv har lyst på.

Våre kunder

EVO Elsykler

Hvem er så disse elsyklistene? I samtale med våre kunder får vi inntrykk av at det ikke nødvendigvis er «den og den» personen som er «sånn og sånn». For de fleste handler det om å få hverdagsaktivitetene til å gå opp. Eller igjen å ta sykkelen i bruk.

I bytrafikken er den ordinære sykkelen et smidig alternativ til bil, bein og kollektiv. Men en elsykkel lar elsyklisten komme mye fortere fram – uten å bli gjennomvåt av svette.

De fleste av oss blir lei av å tilbringe morgenen i bilkø, å lete etter ledig parkeringsplass eller å stampe gjennom byen i en tettpakket buss, t-bane eller trikk.

Med en elsykkel rekker vi både det vi skal gjøre på jobben og på fritida.

For mange er det viktig å unngå bruk av bil i byen – miljøhensyn er første prioritet.

Andre er entusiastiske syklister som velger elsykkel når transport er viktigere enn trening.

For andre igjen senkes terskelen for å komme seg ut på sykkeltur, enten det er i byen eller marka. Det er alle dem som har sluttet å sykle – og savner gleden sykling gir.

I tillegg kan elsykler oppleves som et funn for eldre eller de som er fysisk reduserte.

Alle vil oppleve økt helseeffekt. For med en elsykkel sykler du oftere og lengre enn du ellers ville ha gjort. Og humøret kommer på topp. Så gøyalt er det.