Packster – nok en nyvinnende lastesykkel

Packster Riese & Müller elsykkel transportsykkel EVO

I det siste året har en transportsykkelrevolusjon vært i emning. Vi er strålende fornøyd med igjen å kunne presentere en ny folkeforfører : Packster fra Load-produsenten Riese & Müller.

Det er mye å velge mellom av lastesykler – ja, bare her hos oss. Sjekk seksjonen Transportsykler som presenterer hele utvalget vårt. Enten du skal frakte barn eller varer, på to eller tre hjul, store lass eller mindre pakker. Fine og nyttige elsykler fra Butchers & Bicycles, Urban Arrow, Felt, Emotion og ikke å forglemme Riese & Müller som har den unike Load.

Nå har Riese & Müller starta en knallhard konkurranse med seg sjøl – Packster og Load skal få kjempe om hjertene. De har sine ulike styrker. Allerede godt beskrevet av en som ennå ikke har syklet Packster, bare satt seg grundig inn i beskrivelsene, sjekk her: Packster: Større og billigere Load-bror. Som han skriver:
Riese & Müller leverer nå akkurat den pakken mange lenge har ønsket seg: En større og rimeligere lastesykkel i to versjoner, med medium og large størrelse på lasteplanet. Den største rommer en europall.

Nuvel, vi tør ikke spå hvem som går av som vinner. For Load har vist seg å være verdens beste elsykkel 🙂 Og vi er like glade i alle barna våre. Så etter hvert kan dere alle få avgjøre dette ved å prøvesykle både Load og Packster hos oss, og for ikke å forglemme de andre fine transportsyklene.

Packster Riese & Müller elsykkel transportsykkel EVOSpesifikasjoner, bilder og priser er klare for Packster og ligger ute på produktsidene. Prisen vil varere fra 47.500 kr til over 60.000 kr avhengig av girvalg og tilleggsutstyr i form av ulike transportbokser, barnepakke, presenning, regntelt m.m. Varianten med det trinnløse giret Nuvinci har til og med den råsterke CX-motoren fra Bosch. På toppen av det hele lanseres Packster, og det vil også være tilgjengelig for Load, det helt nye Bosch Dual Battery system. På elsykkelen sitter det to batterier á 500 Wh = 1.000 Wh som du kan forsyne deg av på en sykletur. Da blir det plutselig aktuelt å ta turer på 10 mil og mer med transportsykkel!

Riese & Müller har lovt levering av de første i løpet av oktober. Vi har derfor et håp om at du kan prøvesykle Packster hos oss fra november av, mens levering til de første kundene kommer i månedsskiftet november/desember. «Første kundene», ja så klart vi allerede har fått en solid mengde bestillinger på denne flotte transportsykkelen. Alle veit hvilken kvalitet det er på produksjon og løsninger fra Riese & Müller. Vi bare gleder oss til å vise den fram.

Packster Riese & Müller elsykkel transportsykkel EVO

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*