Sekser og femmere til EVO elsykler på klikk.no

Et særdeles kompetent testpanel har brukt forsommeren til å teste hele 21 elsykler. Riktig gledelig er det å se at mange av modellene presterer godt. Og da tenker vi ikke kun på de tre vi hadde med. Nei, det virker som kvaliteten på elsykler generelt er bedre. I hvert fall for mesteparten av dem som fikk delta hos klikk.no.

Vi er selvsagt mest opptatt av våre egne, men gratulerer gjerne også de andre modellene som gjorde det bra. Disse kan du lese mer om ved å gå til testen på klikk.no. Her er noen høydepunkt fra omtalene av elsyklene vi sendte inn til det som må være Norges grundigste elsykkeltest så langt.

 

klikktestcharger_480_270Toppnivå stort sett på alle fronter

Blue Label Charger Touring fikk toppscore og terningkast 6. Får mye skryt for brukervennlighet og godt utstyr. Det er ingen overraskelse for oss når det er tyske Riese&Müller som lager den. De veit å lage toppkomfort med gode dekkvalg og demping. Dessuten gir motoren god assistanse og sykkelen beskrives som supersmidig. Litt trekk for design, først og fremst at dette er en sykkel utstyrt med batteriklumpen til Bosch på ramma. Mest trekk for prisen. Men slik er det å kjøpe tysk luksus og ekstrem komfort, vil vi tillegge. Var testfavoritten til Vi Menns Geir Svardal: Veldig komfortabel «allværssykkel» med godt skyv, ikke noe spesielt å trekke for. Tekniske detaljer finner du her.

 

 

 

klikktestlundi_480_270Stilfull designvinner

Vi tok sjansen på å sende en modell fra våre nye, franske venner Moustache til testen. Det var den typiske bysykkelen Lundi 26 Nuvinci. Den gjorde det riktig bra med terningkast 5. Mye ros for det trinnløse giret. Kult retro-design sjarmerte testerne akkurat som oss. Vi siterer: En klassisk «se og bli sett»-sykkel som egner seg til cruising i bygatene eller stødig jobbtransport. Hipstersykkel med høy show-off-faktor som egner seg best til flanering gatelangs og kafebesøk. Christiania-bohemen ville elsket den. I testen ble det rettet kritikk mot prisen og at den har en litt vrien ergonomi til lange sykkelturer. Så er da denne mest til bruk for det den er lagd til – imponere både deg selv og alle andre i byen, sier nå vi og er godt fornøyde med at Moustache fikk så mye ros ved første forsøk. Tekniske detaljer finner du her.

 

 

klikktestcross_480_270Lekker design, stiv pris

Spanske Emotion Evo Cross har ved flere tilfeller vært en testvinner, seinest før i mai fikk den terningkast 6 på dinside.no. Hos klikk.no endte terningen på 5. Ingen kan vinne hver gang 🙂 Mest kritikk var det for prisen på 26.900 kr når den i utgangspunktet er temmelig spartansk utstyrt. For øvrig var det mange kjente godord for oss alle brukere av denne bestselgeren: Superfin design med helintegrert batteri. Utrolig lekkert og forseggjort. Eneste sykkel som ikke ser ut som en elsykkel. Motor med godt skyv og raskest av alle. Mindre motstand enn krankmotorene når det skal sykles uassistert, ei heller ingen motstand i området der motor kutter. Smidig og lett å manøvrere. Veldig godt balansert. Tekniske detaljer finner du her.

 

Det som er sikkert på bakgrunn av testen: Kjøper du elsykler fra oss i EVO, får du modeller som skårer høyt på tester og får mye skryt for ytelser og design. 

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*