Sykkelens dag på Grünerløkka

EVO stilte sjølsagt opp på feiringa av Sykkelens dag i Oslo. Dessverre var vi så å si aleine som leverandør. Takken var at vi fikk fantastisk oppmerksomhet. Nå er Oslo-folket klare for elsykling!

Elsykkelfamilie1280_720

 

Det var Jobbsykkelen vi sto sammen med. Jentene der var etterpå både utslitte og lykkelige. Maken til pågang hadde de ikke vært med på.

For prøvesykling hadde vi tatt med oss et lite utvalg av godbiter.

Easygo Race som virkelig kom hjem og traff rett i Løkkahjertene. Framover blir det garantert flere eksemplarer av denne som vil suse rundt i Oslos indre bydeler.

Den sporty terrengsykkelen EVO 27,5″ Lite satt de fleste førstegangs elsyklister helt ut, akkurat som den et par år gamle Neo Crossen vi hadde med. Den som i dag er oppgradert til bestselgeren EVO Cross. Trøkket og lekenheten Emotion-syklene har, var både overraskende og gledelig for alle som testa. De fjerna også siste motstand hos noen «lycrasyklister» (men det må være hemmelig). Charger touring imponerte med sin komfort.

Rosinen i pølsa var transport- og familiesyklene fra tyske Riese & Müller: Load og Transporter. Litt artig å ha dem på plass, for arrangementet ble brukt til å samle mange brukere av transportsykler. En herlig forsamling av varianter var å se. Ingen grunn til å tro det blir færre entusiaster neste år, etter begeistringen vi så over de elektriske vare- og familiesyklene. Ja, vi gikk så langt og tok et bilde av en strålende politiker på Load. Mest for å formidle en genial idé fra boligsameiet hans: Der har de en transportsykkel på deling.

Vi passa også på å annonsere for Load i dag. Annonsen får akkompagnere Heikki Holmås. Og dem som lurer mer på om en Load kan gjøre livet ditt bedre? Sjekk En pappas fortelling.

Tilbake til bildet på toppen. Da vi pakka sammen etter å ha glemt å ta bilder, hva dukker opp? En nydelig familie på elsykler. Mamma med en solid Transporter og pappa på en sporty Emotion med hengeren Weeho (som vi også har). Hvem får ikke lyst på flere småbarn bare for å kunne fråtse i slike fabelaktige elsykler?

 

holmaasadjoko

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*