Terrengsykler

Full rulle over stokk og stein

Sykling i skog og fjell gir energi og frihetsfølelse. En elektrisk terrengsykkel fører deg enda lengre inn i naturen – uten at du må forstyrre naturens ro. Fristelsen til å bevege seg blir uimotståelig. God tur!

Franske Moustache er en av Europas ledende produsenter av elsykler til bruk i terrenget. Syklene produseres i nordøst-Frankrike, og testes grundig av det entusiastiske teamet. Stadig nyvinninger lanseres, fra drev til girkassetter, ekstra sterke kranker og felger.

Fulldemperne har Moustaches egen Air Shock 200×56 med justerbart lufttrykk, 140 mm vandring, retur og Grip Control. Tyngdepunktet er lavt, og dempingen skal være nøytral slik at ikke energien kastes bort.

Serien Samedi 27/9 er terrengelsykler som kombinerer hjuldiameter 29″ foran med 27.5″ bak. Det beste fra to verdener. Stort forhjul gir stabilitet og god framkommelighet. Et mindre bakhjul sammen med ultrakort baksving gir mer kraft i frasparket gjennom maksimal utnyttelse av dreiemomentet.

Årets Moustache-nyhet er den innfellingen av Bosch-batteriet i ramma. Med fransk eleganse er tysk kvalitet behendig skjult på de eksklusive modellene.

Tyske Riese & Müller har den fantastiske elsykkelen Delite i terrengutgave. Både den og Charger kan nå tilbys med Dual Battery System – hele 1.000 Wh kan du nå ta med på tur.

Emotion kombinerer sin lekre batteri-integrering i ramma med den lille, sterke, midtstilte Brose-motoren. Herfra har vi også sykler med to motorer og noen feite fatbikes.

God tur ut i naturen – husk å ta hensyn til småfuglene!

Emotion elektrisk fatbike elsykkel