Torsdagskveld på Skøyen – se transportnyheten Packster!

Torsdag 15.desember fra kl 16 til 19 hos EVO Elsykler på Skøyen inviterer vi alle kunder, venner og nysgjerrige til å oppleve den nye transportsykkelen Packster. Produsenten er der, Norges transportsykkelkonge kommer, og du kan prøvesykle den.

Riese & Müller Packster EVO elsykler elsykkel transportsykkelVi skal gjøre det litt koselig. Nå som det snart er jul. Så litt god stemning skal du få oppleve i den travle førjulstida. Mange spennende elsykler, lett juleservering og en hyggelig elsykkelprat vil gjøre oss alle i godt humør.

Vår kvalitetsprodusent Riese & Müller har starta knallhard konkurranse med seg sjøl. Load har de to siste åra vært en stor suksess og sprer glede på veiene. Nå skal Packster og Load få kjempe om hjertene til dem som trenger å transportere barn og varer. Hvem som er best, er sannelig ikke godt å si. Vi er like glad i alle barna våre. Så det blir opp til deg som må finne ut hva som passer best til dine behov og ønsker.

På torsdag vil du få møte en representant fra produsenten Riese & Müller. Han kan tegne og fortelle litt om hva de tenkte da de utvikla Packster. For de må ha gjort seg mange gode tanker. Den ser ut til å bli en umiddelbar kjempesuksess.

Nå kommer også det helt nye Bosch Dual Battery-systemet på flere av elsyklene våre, inkludert Packster og Load. Da har du 1.000 Wh med deg på tur! Det bør sørge for at ti mil ikke er noe å frykte. Vi håper også å kunne vise fram dette.

Dessuten kommer Geir Anders Rybakken Ørslien. Vi liker å kalle han transportsykkelkongen. I hvert fall er han hele miljøets guru gjennom å drive den gode nettsiden transportsykkel.no.

Vi håper mange av våre gode EVO-elsyklister har anledning til å stikke innom en tur. Enten du er fanatisk interessert i transportsykler som Packster, eller bare har lyst til å treffe andre for en prat. Ønsker du å slå flere fluer i smekken, kan vi love at vi har fine julegaver fra sortimentet tilgjengelig. Ja, til og med noen gode tilbud om det er hjelmer, hansker, sykkelsko, hjelmluer, regntøy og så bortetter…

Dessuten kan du kjøpe gavekort å gi bort, eller kanskje du har lyst til å tegne en elsykkelforsikring?

Vel møtt til en koselig og interessant ettermiddag på Skøyen – med den anvendelige Packster-nyheten i sentrum.
Her finner du oss i Verkstedveien 1 inne på det gamle Thune-området.

Packster Riese & Müller elsykkel transportsykkel EVO

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*