Transportsykkel er naturvern

Vi er mange som sammen må dra lasset for å få flere til å velge elsykkel framfor mer forurensende bytransport. Naturvernforbundet og EVO Elsykler samarbeider godt.

Naturvernforbundet ønsker at mest mulig transport skal tas med kollektivt, sykkel og gange. Derfor er lokalforeninga i Oslo og Akershus veldig fornøyd med å ha kjøpt sin første transportsykkel, kan de fortelle oss.

– Vi gleder oss til å bruke den til å frakte varer, standmateriell og oss selv, forteller fagrådgiver Kristin Hildre Rørvik. Transportsykkelen har vi kjøpt fra EVO Elsykler som samarbeider med oss for å få flere til å «Sykle, så klart». Om prosjektet kan du lese mer her.

EVO Elsykler setter stor pris på at Naturvernforbundet i Oslo og Akershus jobber iherdig for å få flere til å velge elsykkel framfor bil. Prosjektet «Sykle, så klart» kan gi mange for første gangen anledning til å oppleve hvor fenomenalt elsykkel er til å løse den daglige transporten.

Ekstra gledelig er det at Naturvernforbundet selv har valgt å anskaffe seg en flott lastesykkel som Riese & Müller Load. I sitt daglige virke er da Naturvernforbundet et godt eksempel for mange andre. Noe vi håper skal stimulere flere til å parkere bilen og velge transportsykkel.

Her er en presentasjon av alle transportsyklene våre.

EVO Elsykler Naturvernforbundet Load elsykkel

Naturvernforbundets Kristin Hildre Rørvik og Hans Håvard Kvisle fra EVO Elsykler er nøyaktig like fornøyd med denne handelen og samarbeidet for øvrig. 

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*