Transportsykkelbonanza på Fornebu

Oslo og Bærum kommune arrangerte sist mandag «Næringsliv på sykkel». Dette inkludert en flott sykkeltur fra Oslo rådhus til Fornebu, med et bemerkelsesverdig antall lastesykler av alle slag.

Politikerne stilte opp, ekspertene likeledes, også noen større firmaer, men ikke minst mange av de idealistiske lastesykkelpionerene. Kunder og selgere som alle har skaffa seg gode erfaringer, og gjerne vil dele dem med andre. Resultatet ble et flott opptog som viser at du nå har mer enn nok å velge mellom av transportsykler.

I Oslo er det nå to spesialbutikker, veteranen Oslo Transportsykkel med ny butikk, og nykommeren Boxbike. I tillegg har EVO Elsykler sitt fabelaktige transportsykkelutvalg – enten du skal frakte varer eller barn – i sine to butikker i Oslo på Nydalen og Skøyen. Tilgjengelighet er ikke lenger en unnskyldning. Nå gjelder det å ta runden i butikkene for å finne din favoritt.

Vi er så heldige å ha en egen nettside i Norge for lastesykler. Transportsykkel.no drives av idealisten Geir Anders Rybakken Ørslien. Fra arrangementet i Oslo og Bærum har han lagd en nydelig reportasje Lastesyklene søker jobb. Virker som han sjøl ble rørt av hva han så. Ta en titt på den. Mange fine bilder, akkurat som de to vi har lånt.

NRK Østlandssendinga tok også en tur, innslaget ser du her.

Transportsykkel, lastesykkel, elsykkel, Riese & Müller Load

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*