Tunnelkaos? Velg køsnikere til terningkast 6!

Norsk Elbilforening, Syklistenes Landsforening og Tranportøkonomisk Institutt har lagd et Oslo-kart som viser hvor raskt du kommer fram med elsykkel. Så du som fortviler over kaoset tunnelarbeidet på Ring 3 vil skape i fire år, sjekk EVOs køsnikere til terningkast 6.

På kartet ser du tid i minutter det tar med elsykkel. For eksempel bruker du bare 21 minutter fra Oslo sentrum opp bratte bakker til Grefsen. Fra Sandvika til Oslo sentrum tar det 36 minutter med elsykkel. I rushtida er det intet som vil slå dette.

EVO Elsykler har de aller beste køsnikerne, elsykler med kraft og framdrift, som kåres til testvinnere. Vi har trukket fram tre av dem her.

kosnikereterningkast6_1280

Søskenparet Emotion EVO Cross og Jet til venstre på bildet henta en imponerende omtale på dinside.no og terningen trilla til en sekser.

Blue Label Charger Touring til høyre på bildet fikk terningkast 6 i den store testen til klikk.no.

Dette er vinnere for å overvinne all frustrasjon som nå venter Oslo-borgere som må arbeidspendle i området som rammes av tunneloppgraderinger. Men også Østensjøbanen fra Mortensrud til Brynseng er stengt for ett år, og effektiv T-bane er erstatta av overfylte busser som stamper i kø.

Det er derfor mange grunner til å satse på en topp elsykkel. Ikke bare at du får litt mosjon, men du kommer raskere og billigere fram. Gjennom hele året, det er bare å spenne på piggdekk og kle deg godt. Vi lar oss ikke skremme av regn, vind, snø og is. Det er langt mer forfriskende og sunt enn blodtrykk som går i været av frustrasjon.

Omtrent hvor fort du kan komme fram på en del aktuelle strekninger, viser kartet nedenfor. Sikkert er det at du sjøl langt på vei bestemmer dette. Du har ikke en laaaang kø av biler foran deg. Så sus i vei på elsykkel, det gjør godt for humøret ditt, PSYKEPLEIERE, som vi kaller dem.

osloelsykkelkart

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*