Video av råtassen EVO Jumper

I serien av presentasjonsfilmer har vi kommet til EVO Jumper 29″ som er en fulldempa terreng-elsykkel med solid hjuldiameter på 29 tommer. Forserer elegant vanskelig terreng og er ekstremt stabil. Fjæring på begge hjulene gir deg alltid bakkekontakt og bedre komfort (om det er et poeng).

Espen forteller litt om sykkelen og noen av dens finesser, samt at du kan se den bevege seg rundt i skogsterreng på Hadeland.

Sjekk de par minuttene med video. Får du den informasjonen du trenger? Kom gjerne med tilbakemelding før vi lager flere filmer med andre modeller. Og for all del, kontakt gjerne en av forhandlerne våre for å kjøpe den.

Her finner du tekniske detaljer om EVO Jumper 29″. Legg også merke til at vi har lillebroren EVO Jumper 27,5″.

 

1 Comment

  1. Finn Krogvig 8. august 2015 Reply

    Jeg skulle se videoen av Evo Jumper som starter med et studiobilde og en som presenterer sykkelen. Umiddelbart var det som sto fram ikke sykkelen, ikke presentatøren, men hvor elendig dette så ut. Hvit bakgrunn og ingen detaljer i hverken sykkel eller person. Verre går det ikke an å gi et førstegangsintrykk. Om jeg må få lov å si det: amatørmessig lyssetting, hverken mer eller mindre. Veldig synd når Elsykler virkelig bør framstå som noe lekkert.

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*