Test en vinter-elsykkel gratis

Har du flere spørsmål? Kanskje trenger du litt mer motivasjon før du kommer i gang? Eller er du allerede der at du trenger hjelp til å forberede elsykkelen din for vinteren?

Besøk et av EVOs vintersyklingssentre. Her kan du også låne en vinter-elsykkel GRATIS i 24 timer.

Prøv elsykkel med piggdekk gratis i 24 timer

Når den kalde årstida starter, gjør vi butikkene våre om til vintersyklingssentre. Vi sykler hele året! Her kan du se på elsykler klargjort for vinter, finne praktisk utstyr og få gode råd og inspirasjon til selv å bli vintersyklist.

Test en vinter-elsykkel gratis

Du er kanskje bekymret for sikkerheten?

Det beste rådet er å redusere farten. Kanskje bruker du 20 minutter i stedet for 15 minutter på å komme fram, men risikoen for ulykker blir mye lavere.

Bilistene er enda mindre til å stole på under krevende vinterforhold. Fordelen er at de kjører saktere. Ikke la deg stresse av noen få utålmodige bilister – det går egentlig ikke så mye fortere med dem, der de må stoppe foran deg i neste kryss.

Snøen gjør veibanen trangere. Fortaussykling er derfor grei etikette om vinteren. Du er mindre i veien for bilene, men ta for all del hensyn til fotgjengerne!

For å gjøre det enkelt å trygt for deg å komme i gang, har butikkene i Oslo-området en ordning hvor du GRATIS kan låne en elsykkel i 24 timer for å teste vintersykling.

Det er bare å bestille tid – så bryter du isen en gang for alle! Om du først vil komme innom for en liten tur, er du hjertelig velkommen. Da kan du få en tur under kyndig veiledning om du trenger det.

Kontakt en av våre butikker:

EVO Elsykler Skøyen, Verkstedveien 1, telefon 2390 5555, epost

EVO Elsykler Nydalen, Gjerdrums vei 5, telefon 2390 5555, epost

Få et godt grep
Varmende råd for den kalde tida