• Vi håndplukker
  elsykler til
  heismontører
  Kone heiser Riese & Müller Packster lastesykkel Zarges
 • Vi håndplukker
  elsykler til
  livsglade håndverkere
  EVO Elsykler lohne snekkersykler
 • Vi håndplukker
  elsykler for
  å rydde i parkene
  EVO Elsykler Bydelsrusken lastesykler

Ta med verktøy og redskap – parkér enkelt

Ja, det kan være fortvilende. Dere vil så gjerne være de gode hjelpere som bidrar med det du kan for å utbedre en vannskade, skifte sikringskap, male en leilighet, luke og rydde i parkene eller snekre en bardisk. Men når dere kommer fram, er det intet sted å sette varebilen. Slik begynner det å bli i byene våre, ikke bare i sentrum, men også i strøk med bygårder. Vanskeligere kommer det til å bli, det er det eneste vi kan være sikre på. Løsningen? Vi har den ikke aleine, men i den daglige donten når det ikke er de store lassene med materialer som skal transporteres, men deg og verktøyet, da er en smart, elektrisk lastesykkel helt genial. Dere får en enklere og morsommere hverdag.

Utstyr lastesykkelen etter eget behov. Kom dere fram overalt, parker overalt – til et smil fra absolutt alle. God profilering og dekor vil gi firmaet deres masse positiv oppmerksomhet, og helt sikkert nye kunder som ønsker de syklende håndverkerne! Vurdér om dere vil være et firma som går i front, og er den gode hjelper  uten å belaste miljøet unødvendig. Samtidig som dere sparer tid og penger. Velg mellom standardløsninger eller kasser og innredninger som vi sammen utvikler for å dekke behovet deres. Sykkelvesker er også lurt! Nedenfor er det noen eksempler på hva vi kan tilby, priser for privatmarkedet inkl mva.

Riese & Müller håndverker Packster lastesykkel Vi håndplukker elsykkelen som gjør jobben for dere. Kontakt gjerne vår bedriftsavdeling pr epost eller ring 23 90 55 55.

NB! Fortsatt gir Oslo kommune for en periode tilskudd til bedrifter for kjøp av elektriske lastesykler. Les mer her…