• Covid 19

Informasjon oppdatert 1.3.21 kl 16.00 (gjelder inntil videre) 

Normale åpningstider på våre verksteder, avdelingene i bergen og stavanger har også åpent som normalt.

Våre butikker i Oslo vil i perioden frem til 15 mars tilby prøvekjøring når dette er bestilt på forhånd, det kan gjøres her eller inne på den ønskede elsykkelen her i nettbutikken.

Det er mulig å kjøpe elsykkel eller andre produkter fra oss. Bare legg inn bestilling i nettbutikken og varer kan til avtalt tid hentes utenfor butikkene i Oslo – “take-away” uten personlig kontakt.

Derfor må bankkort belastes når du handler i nettbutikken, velg “LEVERING” som alternativ – og legg inn under ordrenotat hvor du ønsker å hente produktet. En fraktkostnad vil komme opp, men om du henter sjøl, sletter vi denne før bankkortet belastes. Du kan også be om hjemlevering til fraktkostnaden du ser. Vi gir beskjed når vare kan hentes eller bli levert.

For de som har bestilt sykler som kommer i perioden fremover, vil også bli kontaktet når sykkelen ankommer og utlevering vil bli avtalt og gjennomført.

 

Butikkene i Oslo vil i perioden frem til 15 mars ikke være tilgjengelige for normalt besøk.

Henvendelser på e-post, chat på evoelsykler.no og telefon blir besvart fortløpende. Vi er ikke borte, vi må bare gjemme oss litt bort.

Våre verksteder i Oslo

Åpningstid 10-18. Da kan du hente elsykkel om du har hatt den til service og fått beskjed at den er klar, samt levere i henhold til avtalt booking i verkstedkalenderen. Inn- og utlevering skal foregå i god distanse utendørs og med bruk av munnbind. Betaling med kortterminal, overhodet ingen kontanter akseptert. Vi arbeider med hansker og desinfiserer det som er nødvendig.

NB! For å oppsøke oss er det så klart en forutsetning at du er smittefri eller ikke bør være i karantene.

Servicetime i Oslo booker du i verkstedkalenderen.