Den heldige lastesykkelvinneren!

I slutten av august var det lastesykkelfest på Rådhusplassen i Oslo. Et riktig vellykket arrangement med stor oppslutning av leverandører, lastesyklister og potensielt nye brukere av dette fremragende transportmiddelet.

Rapport fra begivenheten ligger på nettstedet cargobikemag. Mange fine bilder og god stemning!

Vi feira parade og lastesykkelfest med å lodde ut en av våre flotte lastesykler. Alle som deltok i paraden eller testsykla en av våre lastesykler disse dagene, var med i trekninga.

Oppslutningen var stor, ikke så rart, premiene var jo aldeles fabelaktige. Valget sto mellom tre flotte lastesykler fra EVO Elsyklers solide leverandører. Vinnersjansen var langt større enn i lotto.

Samvittighetsfullt trakk vi ut en vinner blant de mange hundre loddene. Og den heldige var Line fra Romsås. På bildet ser dere henne, strålende glad, sammen med Tore fra oss, når hun mottar sin nye Riese & Müller Load 75 touring.

Vi tok en kjapp prat med Line om hvordan hun har tenkt til å benytte denne, og hvorfor hun valgte en Load.

– Jeg er fotograf og kommer mest til å bruke den på oppdrag i Groruddalen. Flott plass til utstyret, og jeg kommer enklere fram enn med bil eller kollektivt, sprudler Line.

– Så har jeg en nevø jeg kan frakte rundt, samt at jeg kjenner mange andre barn. Kidsa på Romsås skal få mye glede av Loaden!

– For meg var det ikke lett å velge hvilken av premiene. Men min onkel har gjentatte ganger sett på og prøvesykla Load. Han var ikke i tvil om valget. Ja, han datt nesten av stolen da han fikk høre at jeg hadde vunnet en så flott lastesykkel, avslutter Line lattermild og synlig fornøyd.

Gratulere Line, sier vi!