TERN GSD S00 i svart er forsinket til Juni

EVO Elsykler ble på fredag 08.04.22 informert om at Tern ikke har mottatt nok Enviolo girnav (beltedrift) til produksjon av GSD S00 i svart. Vietnam, hvor syklene produseres, har slitt med en oppsving i Covid tilfeller de siste månedene så dette kan føre til lokale forsinkelser i
(1) produksjon i fabrikk
(2) montering i fabrikk, og
(3) transport av deler.

De har fortsatt karanteneordninger, noe som da naturlig medfører at mange ikke kan møte opp på jobb. Det kan være havnearbeidere, lastebilsjåfører, produksjonsarbeidere eller monteringsarbeidere. I tillegg er all logistikk preget av det e24.no kaller den store trafikkorken.

Etterspørselen etter elsykler på verdensbasis er veldig stor. Produksjonskapasiteten er sprengt hos sykkelprodusenter, men ikke minst hos deres underleverandører. De opplever store forsinkelser i levering av gir, bremser, seter, dekk og batterier. Ja rett og slett av det aller meste de trenger for å sette sammen elsykler. Det gjør at vi ikke alltid kan svare på når ulike modeller kommer til oss i år. Tern er en av to leverandører (sammen med Riese & Müller) som vanligvis gir oss god beskjed i forkant, men her har de altså ikke fått inn nok girnav til produksjon i tide. Denne lenken https://www.ternbicycles.com/en/note-about-delivery-delays kan forklare litt, og er i stor grad gjeldende fortsatt.

Vi beklager eventuelle ulemper denne forsinkelsen vil medføre, og takker for tålmodigheten. Vi vil også sende en mail til hver kunde med samme informasjon.