Kjære kunder,

Verden står på hodet. I Norge har myndighetene satt inn masse tiltak for å begrense spredningen av koronaviruset. Som alle bør være, er vi i EVO Elsykler fullstendig lojale og deltar etter beste evne i denne dugnaden. Menneskers liv og helse kommer foran alt.

EVO Elsykler er i full aktivitet, vi har godt med elsykler på lager – og det vil komme masse mer inn. Så lenge situasjonen ikke blir så dramatisk at fabrikker i Europa ikke lenger kan forsyne oss, kan vi levere alt du kan ønske deg av flotte elsykler.

Vi er takknemlige for at vi fortsatt får holde butikkene våre åpne. Derfor ønsker vi å bidra så godt vi kan til å unngå koronasmitte og gjennomfører en del tiltak som er viktige for dere kunder.

Vi ønsker å flytte mye av kommunikasjonen bort fra fysiske møter til telefon, chat, epost og video. Her har vi ikke vært altfor gode tidligere, det må vi bli nå. Så bemanningen av disse kanalene skal økes.

Selve bestillingen gjør du svært enkelt, bare bruk nettbutikken enten du vil ha varer hjem til deg eller hente i butikk.

Samtidig forstår vi behovet for å møtes fysisk, som ved prøvekjøring, henting av nye elsykler, betaling og elsykler inn- og ut av verkstedene. Vi forsøker etter beste evne å redusere smittefaren gjennom disse tiltakene:

  • Vi slipper bare inn én kunde av gangen i butikken
  • Alle kunder og ansatte må holde trygg avstand
  • Fortrinnsvis vil flest mulig aktiviteter flyttes ut, for eksempel overlevering av elsykler
  • Det er mulig å gjøre avtale om konkret tidspunkt du vil komme for å se på elsykler, bare ta kontakt pr chat, telefon eller epost

 

  • Vi desinfiserer jevnlig alle kontaktflater i butikkene, inkludert kontaktpunkter på utstilte elsykler
  • Ved utleveranse av nye elsykler, og elsykler som har vært på verkstedene, vil alle kontaktpunkter desinfiseres, vi bruker også hansker under arbeidet

Og det åpenbare som alle, absolutt alle, må respektere:

  • Ingen som er smitta eller er/bør være i karantene, kan besøke butikkene våre
  • For verkstedkunder gjør vi oppmerksom på at dere heller ikke skal levere oss elsykler om dere er smitta eller er i karantene

Dette er tiltakene vi har igangsatt fra midten av mars. Da begrenset vi også åpningstidene, men de er nå igjen normale da det framstår mest fornuftig av hensyn til smittevern.

Vi er takknemlige for gode innspill til ytterligere tiltak som kan bidra til at vi kan hjelpe alle som vil ha elsykkel, eller trenger hjelp med den de har, uten at dette medfører smittespredning.

Til slutt vil vi gi en kommentar til at mange av dere sikkert har lagt merke til at den norske krona har vært i fritt fall, både på grunn av koronaspredningens innvirkning på norsk økonomi og kollapsen i oljeprisen.

Som stor importør av elsykler forholder vi oss selvsagt til dette. Derfor har vi dessverre vært nødt til å øke prisene et par ganger i år – og kan ikke garantere at disse ikke vil øke videre. Verden er uforutsigbar og forunderlig. Men det du kan være helt sikker på: Legger du som kunde inn en ordre i nettbutikken, er det prisen der og da som gjelder.
Den tryggheten kan vi i det minste gi deg.

Tusen takk for oppmerksomheten.