Demodager hele uka 1-7.april

Været er litt skiftende, men utvilsomt går vi mot lysere og varmere tider. Sykkelsesongen vil brake løs, og det skal vi i EVO Elsykler feire med ei hel uke satt av til prøvesykling. Demodager og testfest kaller vi dette.

For moro vil det bli med årets nyheter på plass sammen med våre solide bestselgere gjennom flere år. Utvalget fra premiumleverandørene våre sørger for alle drømmesykler på ett brett.

Nye høydepunkt fra Riese & Müller er Load 75 og Multicharger, begge praktiske, komfortable og solide elsykler for transport av barn og varer. Dessuten har Homage kommet i ny design, med fjern- og nærlys og mulighet for ABS-bremser og bremselys. Må være den mest velutstyrte elsykkelen i markedet. Så klart får du også teste salgssuksessene Nevo, Swing, Charger, Packster m.m. Også her noen nye og spennende varianter.Riese & Müller Multicharger elsykkel

Moustache skuffer oss heller ikke i år. Nye, spennende fulldempere for bybruk som Friday 27 FS. Praktiske og herlige markasykler som Xroad-serien, lekrere enn noen gang. Her er det også fulldempa varianter. Moustache som en av Europas fremste eksperter på terrengsykler, har dessuten mange attraktive fulldempere for skog og mark. Vi glemmer ikke unike Lundi, nå i fire år spredd glede i bygatene – og i år i nye farger.

For familier på jakt etter praktisk og miljøvennlig barnetransport har vi dessuten krengende Butchers, longtailen Tern og familiesykkelen Urban Arrow stående klare.

Mye sykkelmoro disse dagene, vi skal by på en kopp kaffe og noe å bite i. Aller viktigst er det at du prøvesykler, og får det som finnes av gode råd fra erfarne elsykkelselgere. Vi skal sammen finne ut hva som passer deg best.

Moustache Xroad markasykkel elsykkel

Testfesten foregår i alle våre butikker i Oslo, Bergen og Trondheim. Åpningstider 1-7.april:

  • Mandag – fredag: 10-18
  • Lørdag: 10-16
  • Søndag: 12-16

Ikke alltid testfest hos oss, men alltid mulig å prøvesykle. Så fortvil ikke om du ikke kan denne uka, du er alltid velkommen. Meld gjerne din ankomst ved å bruke skjemaet prøvesykling.Moustache Race 8 terrengsykkel elsykkelRiese & Müller Nevo GX rohloff elsykkel