• Riese & Müller New Charger elsykkel

Velkommen til nettbutikken!

Da er den endelig her, en ordentlig nettbutikk fra EVO Elsykler AS. Nå skal det bli mye lettere å kjøpe flotte elsykler fra oss, samme hvor du er i landet.

For bruken av nettbutikken er det noen tips å hente i kundesenteret. Blant annet gjelder dette lagerstatusen som vi viser. Vi har mange spesielle modeller og en høy omløpshastighet. Derfor kan en vare være utilgjengelig akkurat nå, men komme på lager igjen 3-50 dager seinere.

Vi gir mulighet til å gjøre en reservasjon. Du sender inn bestilling, men belastes ikke for kjøpet. Vi tar kontakt for å informere om reell leveringstid. Er ventetida akseptabel, får du en faktura på et depositum for å bekrefte reservasjonen. Resten betales når elsykkelen kan leveres.

Men så klart, det er aller lurest å kjøpe det som du ser vi har tilgjengelig her og nå.

 

Vi har forsøkt å lage en butikk som er lekker, gir god informasjon om produktene gjennom tekst, bilder og video, samt at den skal være forståelig å bruke. Men ingen er perfekte, så vi tar gjerne tilbakespill om ting som kan være bedre. Bare send epost

Det er fortsatt umulig å prøvekjøre eller å ta på produktene i nettbutikken. Det er noe du kun kan oppleve i våre fysiske butikker – som det ikke er så mange av. Rundt Oslo og Trondheim er dette intet problem, her finner du butikker med stort utvalg. For dere andre, om dere skulle være på disse kanter, bare besøk butikkene for en opplevelse, og så er det bare å bestille din egen elsykkel på nett. Henting i butikk eller tilsendt ferdig montert.

Da ønsker vi dere en god opplevelse i nettbutikken, og håper at dere finner de produktene og informasjonen dere trenger.

PS Betalingsløsningen er ei drøy uke forsinket fra leverandøren. Men det er bare å kjøpe ved å sende ordre, så får dere faktura fra oss før vi sender varene. Intet skal stoppe handelen i den fine nettbutikken