• Lastesykkelparade EVO Elsykler

Bli med på parade – vinn en lastesykkel!

I slutten av august feirer vi lastesyklene som frakter barn, varer, verktøy og hva ellers hjertet begjærer og kassene og bagasjebrettet har plass til. Lastesykkelfesten foregår 30-31.08 på Rådhusplassen, Oslo.

Lørdag 31.august kl 11.00 er det oppmøte til lastesykkelparaden som starter fra SALT på Langkaia (rett nord for DFDS-kaia).
Paraden foregår i trivelige omgivelser langs Akershusstranda og fram til Rådhusplassen.
Den er åpen for både kassesykler og longtailer. Alle merker, morsomme varianter, gjerne selvbygd osv.
Paraden skal vise mangfoldet!

Vi håper hundrevis av Oslos lastesyklister vil stille opp på denne markeringa som skal bli godt dokumentert med bilder og film. Da får vi vist hele verden den lille transportrevolusjonen som er på gang i byens gater.

Ja, en fargesprakende og morsom parade er til glede for oss alle som får være med. Har du nytte av en lastesykkel i hverdagen, ta den med deg, gjerne med barna slik at de også får hygge seg. Eller om du er en bedrift, dette er en utmerket anledning til å vise at dere er i front av utviklingen.

Paraden er en flott start på en festdag. Ved ankomst til Rådhusplassen er det en stor utstilling av lastesykler, gode muligheter for prøvesykling, anledning til å titte på morsomme og spesielle sykler, mulighet til å vinne en lastesykkel(!), litt sykkelmekk, barneaktiviteter og ikke minst servering av mat og drikke fra lastesykler.
En festdag for store og små!

MELD DEG PÅ – MØT OPP – VI ØNSKER OSS AT MANGE ER MED!

Vi trenger å vite hvor mange vi blir, meld deg på Facebook-arrangementet om du kan.

VIL DU VINNE EN LASTESYKKEL??!!

Vi feirer parade og lastesykkelfest med å lodde ut en av våre flotte lastesykler. Registrerer du også deltakelsen din i skjemaet nedenfor, er du med i trekningen.

Gevinsten er en av følgende – fritt valg – med standard tilbehør:

På lastesykkelfesten kan du også registrere deg hos EVO Elsykler for prøvesykling, da er du med i samme trekning.

Måtte den heldigste vinne en flott lastesykkel!

JEG MELDER MEG PÅ PARADEN OG TREKNING

 

Ved deltakelse i trekningen tillater du at EVO Elsykler sender deg nyhetsbrev 6-8 ganger i året. Du kan avmelde deg når som helst.