Bysykler

Bykultur og kul bytur

Med en elsykkel øker velværet ditt. Du går rett til arbeidsplassen uten å måtte dusje, eller bestiller en kaffe uten å være andpusten. Treningen tar du andre dager. I byen bruker du elsykkelen for å parkere bil, buss og drosje.

Lavt innsteg kaller vi de komfortable syklene uten høy stang i midten. Praktisk for både kvinner og menn, skjørt eller bukser.

Vi har sykkelen som kler din stil, enten du skal ha en nostalgisk Swing med myke og klassiske linjer, eller en mer futuristisk og skarpere utseende Lundi. Den litt anonyme EVO Street er en ulv i fåreklær, som sparker fra når du rører pedalene. Utover dette finner du noe for enhver stil og prisklasse.

Blant bysyklene med høy ramme framstår Roadster som en modell som frir til hipsteren i oss alle – enten vi er menn eller kvinner. Eller kanskje den stilige Cruiseren, som også har en variant med middels lavt innsteg, er det du vil suse rundt på i byen.

Emotion, kjent for fart og fyrrighet, har en sprek variant også innen klassen «herresykler», slik som EVO City, mens franske Moustache tar ballongdekk til nye høyder med Friday.

Nedenfor finner du flust av sykler som passer alle kaffelatte-drikkere innenfor ring 3.
Vi er glade i dere, og kan garantere at du ikke finner elsykler du har mer lyst på hos noen andre.

Riese & Müller Swing Roadster