• Lekker og praktisk

    Riese & Müller Charger3 Mixte elsykkel hybridsykkel
  • Høy komfort

    Riese & Müller Nevo touring elsykkel
  • Fart og stil

    Riese & Müller Charger 3 elsykkel hybridsykkel

Og du, da – din køsnik!

Det er ikke pent å snike i køen, men med en elsykkel er det vanskelig å la være fordi vi kommer oss så fort fram. Typisk nok der andre står i stampe på vei til jobb. Du sparer tid og trimmer deg i form, med god samvittighet og et smil om munnen.

Hybridsykkel er et vidt begrep, en slags krysning mellom terreng- og landeveissykler, men med ramma til førstnevnte, 28 tommers hjul og opprinnelig en litt framoverlent sittestilling. For mange av våre modeller er komfort like viktig som fart. Vi liker å kalle dem sportslige pendlersykler, typisk for bruk til og fra jobb, i og utenfor byen.

Fra franske Moustache kommer Samedi 28, en fin serie av meget anvendelige by- og tursykler. I år har vi også blandeveissykkelen Gravel.

Riese & Müllers brede modellserie Charger3 høster mye berømmelse og står for fart og stil med sin sofistikerte geometri. En hybridsykkel utstyrt med Bosch sin kraftigste motor og i flere girvarianter Patrick presenterer for deg. Er også i en variant Mixte med middels lavt innsteg.

Fra samme produsent har vi den unike modellen Nevo3 med lavt innsteg, men likevel et maskulint uttrykk slik at den er like populær blant menn som kvinner.

Mange av modellene har vi spekket opp med ekstra god batterikapasitet og nyeste typer display vist i denne filmen.

Du lever bare én gang. På den tida skal du til og fra jobben over 10.000 ganger. Gjør det med fart og stil.

EVO Elsykler hybridsykkel Riese & Müller

Produktutvalg
Sammenligning

Viser alle 10 resultater