Velkommen til verkstedkalender for våre service og garanti sentre i Oslo

Her er en kalender hvor du kan booke dag for service på verkstedene våre i Nydalen og på Verksted Oslo Vest. Vi tar bare i mot sykler kjøpt hos oss og andre som har motor fra Bosch. 

Først velger du om det er dekkskift eller hvor mye service sykkelen trenger. Så får du velge verksted etter det.

Du kan bare gjøre et valg, men fortvil ikke. Når du har valgt dag, kommer det opp et notatfelt hvor du kan skrive alt du ønsker å ha utført. Har du ikke valgt stort nok servicebehov prøver vi så godt vi kan å få gjort alt, men det kan være nødvendig å booke en ny tid for å få gjort unna alt.

Etter valg av oppgave kan du velge å se første ledige dag hos et av verkstedene, eller du kan gå direkte til kalenderen til verkstedet du foretrekker som er det beste valget.

Merk av i kalenderen dagen du ønsker service. Når det er vår og høst er det ekstra travelt, så lurt å være ute i god tid. Om du leverer flere elsykler på en gang, må du bestille tid for hver.

Du er nødt til å fylle ut noen personlige opplysninger slik at vi kan kommunisere med deg.

Du får også en epost som du må svare på som en bekreftelse på at booket dag og oppgaver er korrekt.

Må du avlyse, er det fint å få beskjed raskest mulig. Da kan andre ha glede av den ledige timen den dagen du har reservert service.

Akutt time – punktering eller feilkode på Bosch. Kontakt våre service og garantisentre på eposthusk å skriv om det er verksted Vest eller verksted Nydalen du vil ha kontakt med i eposten.