VELKOMMEN TIL VÅRE VERKSTEDER

Vi er merkeverksteder for Riese & Müller, Moustache, Kettler, Tern og Butcher & Bicycles. Vedlikeholdsprogrammet vi tilbyr er utarbeidet av produsentene. Les mer om vedlikeholdsprogrammet nederst på siden!

VIKTIG INFO:

Vi har tatt i bruk en ny bookingkalender, fra Bikefolder. Vi legger også om  vedlikeholdsprogrammet for elsykler. Vi innfører disse tiltakene for å redusere ventetid for verkstedtime, og for å et riktig vedlikeholdsprogram for våre elsykkelmerker. I forbindelse med disse omlegginger, kan det oppstå midlertidige forsinkelser.

(Kunder som har booket tid i tidligere bookingkalender beholder sin avtale.)

 

BRUK AV BOOKINGKALENDER

I bookingkalenderen under velger fra menyen. Ønsker du en «typisk service», velger du Vedlikeholdsprogram elsykkel.

Innholdet i dette programmet finner du lenger ned på siden. Ønsker du å booke flere tjenester samtidig, gjør du dette ved å velge én tjeneste fra meny, for deretter å kommentere hvilke øvrige oppgaver du ønsker utført nederst i menyen.

Deler er ikke inkludert i prisene i verkstedmenyen

(Det vil bli belastet 125,- i verkstedsmateriell )

Akuttime: punktering eller feilkode på Bosch. Kontakt våre service- og garantisentre på epost, husk å skriv om det er verksted Bergen, Stavanger, verksted Vest eller verksted Nydalen du vil ha kontakt med i eposten.

 

ADRESSER & KONTAKTINFO

Skøyen/Hoff – Engebretsvei 3, 0275 Oslo OBS: ikke samme adresse som butikk!  mandag-fredag 08-16

Nydalen – Gjerdrums vei 5, 0484 Oslo – mandag-fredag 08-17

Bergen – Nonnesetergata 4. 5016 Bergen – mandag-fredag 10-18

Stavanger – Breigata 4, 4006 Stavanger – mandag-fredag 10-18

Felles telefonnr. er 23 90 55 55

Epost: service@evoelsykler.no

Forhandler kontaktskjema

 

 

Bestill service hos diTT lokale EVO-vERKSTED her:

VEDLIKEHOLDSPROGRAM ELSYKKEL

Vi tilbyr nå ett felles vedlikeholdsprogram for alle våre sykkelmodeller* Dette vedlikeholdsprogrammet erstatter nå det tidligere het liten, medium og stor service. Vedlikeholdsprogrammet er en 48 punkts sjekkliste, og bør utføres hver 2.000km. Sjekklisten finner du over på siden.

Det er altså sykkelprodusentene som som spesifiserer skjekkpunktene, og intervallene mellom sjekkpunktene.

Vi mener dette forenkler vedlikeholdet for deg som elsykkeleier, og at du på denne måten unngår å booke feil type service for det reelle behov. Utskiftning av deler og tid medgått til utskiftning av deler er ikke inkludert i vedlikeholdsprogrammet. Ser vår mekaniker at det er behov for utskiftning av slitedeler, blir du kontaktet for å bekrefte en merkostnad ut over prisen for vedlikeholdsprogrammet. Jevnlig vedlikehold anbefales sterkt!

Vi utfører også vedlikehold og reparasjon på lastesykler fra produsentene Radkutsche, Vowag og Fulpra, her avtaler man direkte med verkstedet ved behov for vedlikehold/reparasjon.

*vi utfører også service/reparasjoner på lastesykler fra Radkutsche, Vowag og Fulpra. For disse gjelder ikke «vedlikeholdsprogram elsykkel. Ta direkte kontakt med ditt verksted ved servicebehov.

BIKEFOLDER-BOOKINGKALENDER

Vi har inngått et samarbeid med det norskutviklede booksystem Bikefolder. Bikefolder er også utvikler for deg som elsykkeleier, og er i realiteten en digital mappe for all info knyttet til sykkelen. Les mer om hvilke fordeler du som sykkeleeier har av å abonnere på Bikefolder her!