Transportsykler

Den beste bilen

Transportsykler kaller vi dem. Disse vidunderne som lar deg frakte barn, varer, redskap og alt annet du tidligere har stappa inn i bilen.

For familiene

Med en slik elsykkel vil det bli enklere å få hverdagen til å gå opp. Du kan frakte barna trygt til og fra skole eller barnehage. Mye av hverdagens bilbruk erstattes av utslippsfri og arealeffektiv transport, også ved ukehandling på matbutikken. I framtida vil kanskje tidsklemma bety klemmetid.

For bedriftene

Disse doningene er en krysning mellom budbil og sykkelbud som på en smart måte løser logistikken. Transportsyklene sparer byen for unødvendig forurensning, samtidig som du sparer tid og penger. De vil raskt bli en naturlig del av bybildet og er aldeles utmerket profilering. Gjør transport til en fryd!

Sparebøsser på hjul

Ja, i utgangspunktet koster de mye til å være en «sykkel». Men mål kostnadene mot kjøp og bruk av en bil. Da skjønner du at transportsykler er sparebøsser på hjul.

Den nye bilen

Det blir fler og fler av oss som aldri aksepterer å måtte ha bil nr 2. Nei, vi vil helst ikke ha bil i det hele tatt. Da velger vi komfortable transportsykler med elektrisk assistanse som tar oss raskt fram. Et valg bedrifter også trygt kan gjøre.

Bare ta en kikk på utvalget vi kan tilby.
Plutselig var det slutt på bilbruk i hverdagen.

Load lastesykkel transportsykkel elsykkel