Bosch dualbatteri – Når du vil nå langt

Nesten alle våre flotte elsykler kommer med Bosch motor og batteri. For deg som ønsker å ta med elsykkelen på de virkelig lange turene, kan du ha glede av Bosch Dualbatteri. Det gir deg dobbel rekkevidde.

Elsykler med et batteri på 500 Wh bør gi deg 60-90 km kjørelengde, helt avhengig av værforhold, mengde last og motorassistansen du ber om.

Vil du ha langt lengre turer på en attraktiv elsykkel, kan du med Bosch dualbatteri system oppgradere til 1.000 Wh. Da får du ett 500 Wh batteri i tillegg og dobbel rekkevidde på 120-180 km. Ut på lang tur uten å bli sur!

Batteriene tappes nesten parallelt, først 5% fra det ene, bytter til det andre for nye 5%, deretter tilbake til det første for nok 5% osv.

Når du skal lade batteriene igjen, foregår det på samme måte så lenge de sitter på elsykkelen. Kun et sted å plugge inn laderen, og batteriene fylles opp igjen. Det tar bare dobbelt så lang tid.

Om du vil, kan du fortsatt bruke kun ett batteri på elsykkelen, for eksempel om turen ikke er så lang når du er rundt omkring i byen. Akkurat som du kan ta av et batteri og lade det inne.

Bosch Dualbatteri kan ikke ettermonteres på elsykler som er ute i markedet. Det må kjøpes med ny elsykkel.

Noen av modellene våre kommer alltid med 1.000 Wh, f.eks. Riese & Müller Supercharger. Mens for mange andre kan du bestille med oppgradering til 1.000 Wh.

Usikker på hvilken rekkevidde du kan forvente? Ikke så rart, det er mange forhold som påvirker den. Det handler mye om hvor mye motorassistanse du ber om, megnde last, temperatur og kjøreforhold. Dette kan du bli mer kjent med gjennom å teste Bosch sin rekkeviddekalkulator.

God tur!

Bosch Dual Battery New ChargerRiese & Müller dual battery

Elsykler med dualbatteri