• Den nye bilen har to hjul EVO Elsykler

  Moustache Xroad markasykkel elektrisk
 • Markasykler

  Moustache Xroad 5 elsykkel
 • 1000 wattimer

  Supercharger Riese & Müller elsykkel
 • Markasykkel

  Riese & Müller Supercharger markasykkel elsykkel

Sus og dus på asfalt og grus

En elektrisk markasykkel gir deg ekstra krefter og forlenger lett både turen og naturopplevelsen. Du triller like komfortabelt av gårde enten du befinner deg i humpete bygater eller på grusveier dypt inn i skogen.

Det er flere elsykler som egner seg for denne vekselbruken som så mange av oss lever med. Her har vi plukket ut de beste. Ikke rendyrkede terrengsykler, men elsykler som tåler godt med last, har god motorkraft og riktige dekk.

Moustache har serien Xroad som kommer i varianter både med høyt og lavt innsteg. God komfort, supert veigrep, fine skjermer, gode lykter og bagasjebrett gjør Xroad til perfekte grussykler som også ser lekre ut, da.

Supercharger2 fra Riese & Müller er rosinen i pølsa. Noen skikkelige råtasser som kommer i ulike girvarianter som du kan se mer om i denne presentasjonen fra Patrick, og alltid med Bosch sin sterkeste motor og største batteri. Dual Battery System er standard, og du har hele 1.000 eller 1.250 Wh på tur. Det er også mulig å velge ulike displayer fra Bosch, som du kan få vite mer om her.

Produktutvalg
Sammenligning

Viser alle 13 resultater