• Terrengsykkel

  Moustache Race 8 elsykkel terrengsykkel
 • Terrengsykkel

  Moustache Race 9 terrengsykkel elsykkel
 • Terrengsykkel

  Moustache Race 8 terrengsykkel
 • Terrengsykkel

  Moustache Race 9 elsykkel terrengsykkel

Full rulle over stokk og stein

Sykling i skog og fjell gir energi og frihetsfølelse. En elektrisk sykkel fører deg enda lengre inn i naturen – uten at du må forstyrre naturens ro. Fristelsen til å sette seg opp på sykkelen blir uimotståelig.

Franske Moustache er en av Europas ledende produsenter av elsykler til bruk i terrenget. Syklene produseres i nordøst-Frankrike, og de testes grundig av de entusiastiske sykkelelskerne.

Moustache lanserer stadig nyvinninger, fra drev til girvekslere, ekstra sterke kranker og felger og egen støtdemper. Syklene blir til i en kombinasjon av dette og valg fra øverste hyller hos etablerte deleprodusenter.

 

Fulldemperseriene Trail og Game er av høy kvalitet og verdt hver krone de koster. God score i tester bekrefter dette. Med den særegne designen, europeisk produksjon og nivået på komponentene, er det ikke annet å vente.

Bosch-batteriet er integrert i ramma, årets nye og mindre motor fra Bosch er tatt i bruk. Med fransk eleganse er tysk kvalitet behendig skjult. Men du blir likevel fort avslørt som elsyklist i skauen – farta både opp og ned forteller sitt.

God tur ut i naturen – husk å ta hensyn til småfuglene og stivandrerne!

Moustache Race terrengsykkel elsykkel

Produktutvalg
Sammenligning

Viser alle 5 resultater