• Klassisk

    Riese & Müller Swing elsykkel dame urban
  • Unik bysykkel

  • Forbausende nyttig

    Tern HSD elsykkel
  • Sammenleggbar

    Tern Vektron sammenleggbar elsykkel

Bysykkel på kul bytur

Med en elektrisk bysykkel øker velværet ditt. Du går rett til arbeidsplassen uten å måtte dusje, eller du bestiller en kaffe uten å være andpusten. Treningen tar du andre dager. I byen bruker du elsykkel for å parkere bil, buss og drosje.

Velg gjerne elsykler med lavt innsteg, praktisk og komfortabelt for både kvinner og menn, skjørt eller bukser. Du finner også flere av disse under kategorien hybridsykkel.

Vi har elektrisk sykkel som kler din stil, enten du skal ha en Swing med klassiske og myke former eller en mer futuristisk Lundi.

I år har Riese & Müller fornyet Roadster. En svært kvikk og lettvint elsykkel for å rase gjennom byen, enten du vil ha høy ramme eller et lavere innsteg.

Fjorårets suksessrike nykommer var HSD fra Tern. Enormt nyttig. Overraskende liten. Lastekapasitet 70 kg og plass til ett barn. Enkel å håndtere, kan dessuten parkeres på høykant!

For ikke å forglemme at vi har fått tak i en av verdens flotteste foldbare elsykler fra det populære Tern-merket.

Nedenfor finner du elektriske bysykler som passer alle kaffelatte-drikkere innenfor ring 3. Eller for så vidt i hvilken som helst by eller tettsted – i eller utenfor ringer. Vi er glade i dere der dere er, og kan garantere at du ikke finner elsykler du har mer lyst på hos noen andre.

Velkommen til å ta kontakt med oss for en prat og en prøvekjøring om det er mulig.

Moustache elsykkel bysykkel Lundi

Produktutvalg
Sammenligning

Viser alle 14 resultater