• Riese & Müller Load 75 lastesykkel
 • Tern GSD EVO Elsykler elsykkel
 • Multicharger Mixte Riese & Müller elsykkel longtail
 • Forhåndbestill

  Tern GSD / HSD

  Tern GSD elsykkel longtail
 • forhåndsbestill

  Packster 70

  Riese & Müller Packster 70 elsykkel lastesykkel
 • Urban Arrow

  Lastesykkel Urban Arrow Family
 • Butchers & Bicycles

  Butcher & Bicycles lastesykkel

Den nye bilen har to hjul

Lastesykkel kaller vi det – andre kaller det transportsykkel. Alle disse vidunderne som lar deg frakte barn, varer, redskap og alt annet du tidligere har stappa inn i bilen.

For familiene

Med en slik elsykkel vil det bli enklere å få hverdagen til å gå opp. Du kan frakte barna trygt til og fra skole eller barnehage. Mye av hverdagens bilbruk erstattes av utslippsfri og arealeffektiv transport, også ved ukehandling på matbutikken. I framtida vil kanskje tidsklemma bety klemmetid.

For bedriftene

Disse doningene er en krysning mellom budbil og sykkelbud som på en smart måte løser logistikken. En  elektrisk lastesykkel sparer byen for unødvendig forurensning, samtidig som du sparer tid og penger. Raskt er de en naturlig del av bybildet og er utmerket profilering. Gjør transport til en fryd! Les mer om elsykler for bedrifter.

Sparebøsser på hjul

Ja, i utgangspunktet kan en lastesykkel virke å koste mye til å være en «sykkel». Men mål kostnadene mot kjøp og bruk av en bil. Da skjønner du at en elektrisk transportsykkel er sparebøsse på hjul.

Kasse eller langehale?
Hva trives du best med: Samle ungene eller varene i en kasse foran deg eller å ha dem bak på et langt og solid bagasjebrett? Vi har flott utvalg av begge løsninger. Du tester og finner ut hva du liker best. Alle lastesyklene er topp for barn og varer!

Hvilket girsystem skal du velge?

De fleste syklene kommer med valgmuligheter på gir, de kan fås med Shimano gir og kjede, med Enviolo(Vario) eller Rohloff og belte, se Patrick forklare forskjellen på dem.

Skal du oppgradere displayet?

Hva som er standard varierer på ulike modeller, men det er stort sett mulig å oppgradere til mer avanserte displayer.
De ulike displayene forklarer Patrick mer om her.

Plutselig var det slutt på bilbruk i hverdagen

Det er flere og flere av oss som aldri aksepterer å måtte ha bil nr 2. Nei, vi vil helst ikke ha bil i det hele tatt. Da velger vi praktiske lastesykler som tar oss raskt fram. Et valg bedrifter også trygt kan gjøre som et bidrag til en reinere og hyggeligere by.
Den nye bilen har to hjul (eller tre).

Load 75 lastesykkel Riese & Müller elsykkel

Produktutvalg
Sammenligning

Viser alle 28 resultater