• Multicharger Mixte Riese & Müller elsykkel longtail
  • Tern GSD elsykkel longtail
  • Load 75 Riese & Müller elsykkel
  • Butchers & Bicycles

    Butcher & Bicycles lastesykkel

Den nye bilen har to hjul

Lastesykkel kaller vi det – andre kaller det transportsykkel. Alle disse vidunderne som lar deg frakte barn, varer, redskap og alt annet du tidligere har stappa inn i bilen.

For familiene

Med en slik elsykkel vil det bli enklere å få hverdagen til å gå opp. Du kan frakte barna trygt til og fra skole eller barnehage. Mye av hverdagens bilbruk erstattes av utslippsfri og arealeffektiv transport, også ved ukehandling på matbutikken. I framtida vil kanskje tidsklemma bety klemmetid.

For bedriftene

Disse doningene er en krysning mellom budbil og sykkelbud som på en smart måte løser logistikken. En  elektrisk lastesykkel sparer byen for unødvendig forurensning, samtidig som du sparer tid og penger. Raskt er de en naturlig del av bybildet og er utmerket profilering. Gjør transport til en fryd! Les mer om elsykler for bedrifter.

Sparebøsser på hjul

Ja, i utgangspunktet kan en lastesykkel virke å koste mye til å være en «sykkel». Men mål kostnadene mot kjøp og bruk av en bil. Da skjønner du at en elektrisk transportsykkel er sparebøsse på hjul.

Kasse eller langehale?
Hva trives du best med: Samle ungene eller varene i en kasse foran deg eller å ha dem bak på et langt og solid bagasjebrett? Vi har flott utvalg av begge løsninger. Du tester og finner ut hva du liker best. Alle lastesyklene er topp for barn og varer!

Hvilket drivverk skal du velge?

For de fleste modellene kan du velge mellom kjede eller beltedrift, samt ulike girvarianter fra vanlig kassettgir til elektronisk rohloffgir.

Skal du oppgradere displayet?

Det er ulikt hva som er standard display på modellene, stort sett er det mulig å oppgradere om du ønsker det, denne videoen presenterer de ulike Bosch-displayene.

Plutselig var det slutt på bilbruk i hverdagen

Det er flere og flere av oss som aldri aksepterer å måtte ha bil nr 2. Nei, vi vil helst ikke ha bil i det hele tatt. Da velger vi praktiske lastesykler som tar oss raskt fram. Et valg bedrifter også trygt kan gjøre som et bidrag til en reinere og hyggeligere by.

Den nye bilen har to hjul (eller tre)

Load 75 lastesykkel Riese & Müller elsykkel

Produktutvalg
Sammenligning

Viser alle 20 resultater