Denne elsykkelen har vært viktig for logistikken under Pride-festivalen

— Dette er uten tvil måten å komme seg rundt i sentrum på, sier Luraas.

I år har Pride-festivalen gått for en litt annerledes løsning rundt logistikken, når utstyr skal hentes og leveres rundt omkring i byen. I stedet for å kjøre rundt med en varebil og lete etter parkering, bruker de lastesykkelen fra EVO Elsykler for å komme seg raskt og effektivt fra A til B.

— Det har vært helt fantastisk å få låne denne elsykkelen fra EVO Elsykler, sier Joo Luraas, lager- og innkjøpsansvarlig i Oslo Pride.

Han påpeker at det å bruke elsykkelen både er miljøvennlig, og gjør jobben med å finne parkering i sentrum utrolig mye lettere.

— Når vi først må kjøre så mye rundt omkring i byen, så hvorfor ikke gjøre det med en elsykkel med vogn. Det er både lettvint og miljøvennlig. Dette er uten tvil måten å komme seg rundt i sentrum på, sier han.

Lastesykkelen Packster 70 fra EVO Elsykler har blitt brukt til å frakte alt mulig fra festivalrekvisitter til forbruksvarer. Den har også fraktet en del kontorutstyr de har trengt å flytte ned til festivalområdet. Egentlig har den bidratt med å flytte alt de trenger fra A til B på daglig basis, forteller Luraas.

Det blir et par turer hver eneste dag. Det er alltid noe som skal fraktes eller ordnes, og den er veldig lettvint å bruke, sier Luraas.

Også HR- og frivilligansvarlig i Oslo Pride, Cathrine Daae, understreker hvor viktig denne elsykkelen har vært for de frivillige.

— Det har vært helt fantastisk å ha denne elsykkelen. De frivillige har uten tvil hatt stor nytte av den, sier hun.

Elsykkelen som har blitt lånt ut av EVO Elsykler er en Riese & Müller Packster 70. Den er utstyrt med Bosch sin trygge motorteknologi, og har et svært lavt innsteg med tyngdepunktet nært bakken. Derfor er den veldig lett å ta i bruk, og kjøre rundt med. Svingradiusen er imponerende liten.

Denne elsykkelen blir også ofte brukt som en familiesykkel, og beskrives som en fiks ferdig familiepakke for transport av opptil to barn, i tillegg til et bagasjebrett. Enten du har barn eller annen last i lasteplanet foran på sykkelen, er lasten sikret med et regntelt som beskytter mot både regn og vind.

Sykkelmodellen er også utstyrt med en et trinnløst navgir, og et karbonbelte i stedet for det tradisjonelle sykkelkjedet. Beltedrift er langt mer robust, og ruster ikke. Med det trinnløse giret kan du også vri en vrider på styret, som gir deg en behagelig kjøreopplevelse, med svært lite energitap.