• Skreddersydd for familiens behov

Elsykkelglede for hele familien – oppdag mulighetene!

For oss i EVO er en familiesykkel en sykkel som har plass til barn og voksne. Fra ett til fire barn, velg den familiensykkelen som passer dere!

Det disse syklene har til felles, er at de er herlig praktiske, og mye mer plass til folk og varer enn typiske bysykler, markasykler og hybridsykler.

Dropp bilen-dette er stasjonsvogna fra nå av!

Har du noen gang tenkt på hvor mye tid du bruker på å kjøre barna til og fra skole, barnehage, fritidsaktiviteter og handlevarer? Ønsker du en mer bærekraftig og aktiv livsstil for hele familien?

Tenk deg en morgen der du enkelt og smidig triller barna til barnehagen på en elsykkel med plass til både barneseter og litt bagasje. Du unngår køer og parkeringsstress, og kan nyte den friske luften og de barnas glade latter underveis. Etterpå tråkker du videre til jobben med et smil om munnen, og opplever en helt ny fleksibilitet og frihet.

Elsykler fra EVO kan være den perfekte løsningen på disse utfordringene! Med vårt brede utvalg av elektriske sykler, inkludert familievennlige lastesykler, hjelper vi deg med å transformere hverdagen. Du kan enkelt frakte barna trygt og komfortabelt, samt håndtere ukeshandlingen uten å måtte bruke bilen.

Våre elsykler er kort sagt skreddersydd for å møte utfordringene og behovene som en familie har når det kommer til logistikk og transport. Opplev en bedre hverdag der logistikken er enklere, tidsklemma blir til klemmetid, og familieaktiviteter blir til rene gledesstunder på to hjul.

 

Barn elsker å sykle!

Ok, litt generaliserende, men vi opplever at barn er lykkelige bakpå en longtail, eller i kassa på en frontlaster. Å sykle med mor, far, søster, onkel, å kjenne vinden, luktene, da synger barna, da er de helt tilstede i øyeblikket. Og kontakten mellom deg som forelder, og barna, er så mye enklere i slike sykler, enn å ha barna bak i en tralle. Man snakker sammen, og foreldrene har alltid kontroll:-)

Norges fremste familiesykkelsenter!

Vi tør påstå at vi Norges fremste på familiesykler, vi mener selv at vi er de som kan mest, vet mest, har mest erfaring med slike sykler. Vi mener også at vi har det største utvalget – som alltid hos EVO Elsykler; vi representerer markedets aller fremste sykkelmerker også i denne kategorien.

Om de ulike typene familiesykler:

Vi skiller i hovedsak mellom frontlaster og longtail.

En frontlaster har en kasse foran syklisten, hvor barna sitter. En frontlaster kan ha to eller tre hjul. Eksempel på en tohjulsfrontlaster, og en trehjulsfrontlaster. Denne sykkeltypen har alltid plass til minst to barn, vi har også frontlastere med plass til 3 og 4 barn også. Disse syklene kan også utstyres med telt/tak over kassen, slik at barna sitter tørt og beskyttet mot være og vind. Denne sykkeltypen pass veldig fint for de aller minste barna, og opp til 7-8 års alder.

En longtail betydelig lengre og kraftigere bagasjebrett enn på en «vanlig» sykkel, og gir altså plass for to barn. Barna sitter etter hverandre, bak syklisten. Mindre barn sitter i egne barneseter, mens større barn kan sitte direkte på sitteputen. Man bruker often en grind rundt barna, en «safety bar» som det heter hos Riese & Müller. På en longtail kan man ha med ganske store barn, altså er dette en sykkeltype som tåler å være i familien lenge. Longtail kommer grovt sagt enten med små 20″ hjul, som Riese & Müller Multitinker, Moustache Lundi 20, Tern GSD, Kettler Flair. De små hjulene bidrar til et lavt tyngdepunkt, noe gjør gjære at sykkelen oppleves som enklere å sykle selv med mye «last». I det daglige fungere denne hjulstørrelsen helt utmerket, det er først når man skal ut i skogen eller sykle på ubrøyta veier at de større 26″ hjulene fungere bedre. 26″ longtailer er f.eks. Riese & Müller Multicharger og Kettler Quadriga Cargoline.

Sikkerhet først med EVO Elsykler

Sikkerhet er essensielt når det kommer til sykling, spesielt for familier. Hos EVO tar vi dette på største alvor. Alle våre elsykler er designet med tanke på maksimal sikkerhet, både for fører og passasjerer. Robuste rammer, kvalitetsbremser, effektive lys og reflekser er standard på våre sykler. Som tilleggsutstyr får du barneseter tilpasset barn i ulike aldre, så du kan være trygg på at dine kjæreste er sikret riktig. Ikke bare det, våre sykler er utstyrt med moderne teknologi som gir jevn og forutsigbar akselerasjon, noe som bidrar til trygg og komfortabel kjøring i alle situasjoner. Vi i Evo er her for å sørge for at familien din kan nyte sykkelturene i trygghet og komfort.

 

Finn riktig elsykkel til din familie

EVO elsykler gir deg muligheten til å finne den perfekte sykkelen som passer for deg og din familie. Uansett om du trenger en smidig bysykkel, en sportslig hybridsykkel eller en allsidig lastesykkel, har vi sykkelen som vil gjøre hverdagen din enklere og mer givende. Vi er stolte av å tilby høy kvalitet, pålitelige komponenter og et stilfullt design som skiller seg ut. Ta en tur innom oss for en prat og en prøvekjøring, så kan du selv oppleve hvor fantastisk det er å sykle på en EVO elsykkel.