• Aalesund oljeklede
  • Aalesund oljeklede
  • Aalesund oljeklede

Aalesund Oljeklede – regntøy for sykkelturene

Sykkelturer foregår ikke bare i solskinn og medvind. Noen ganger pøser det ned. Da er det godt å være utstyrt med tett regntøy. Er du en av dem som ennå ikke har skaffet deg ONA regntøy, anbefaler vi absolutt å gjøre det!

God hjelp har vi fått fra det regnfulle og forblåste Vestlandet. Aalesund Oljeklede er en moderne bedrift med lange tradisjoner helt tilbake til 1800-tallet, med et kresent kundegrunnlag blant fiskere, offshorearbeidere og andre som jobber ute i hardt vær.

Aalesund Oljeklede har utviklet regntøyserien ONA for fritidsbruk. Jakkene og buksene har moderne design, refleksdetaljer og god bevegelighet. Plaggene er lette og elastiske og har flosset innside som gjør at du holder deg både tørr og varm. Her er det ikke gjort kompromisser på stofftykkelse eller kvalitet, slik det har blitt i priskonkurransen i sports- og konfeksjonsbransjen. Fritidsserien ONA er også klassifisert som EN 343 – sertifisert arbeidstøy med beskyttelse mot regn.

Dette er en optimal bekledning for deg som vil være aktiv ute – uansett vær. Og det må da være det viktigste!

Ona-serien fra Aalesund Oljeklede gikk til topps da friluftsekspertene i Villmarksliv testet regntøy:

En meget god dress som passer godt til aktiv bruk.
God passform, noe stretch.

Sveisede ytre sømmer, noen tapede indre sømmer, helt vanntett.

God hette, dekker godt. Gode justeringsmuligheter. Behagelig fleece mot hake og hals. Dekker godt i halsen.

To lave stikklommer med vannavvisende glidelås. God stormklaff bak glidelåsen i front. Lufteskår med grei lengde under armene, også med vannavvisende glidelås.

Små refleksdetaljer. Elastisk stramming nederst, borrelås rundt håndleddet.

Aalesund oljeklede

Produktutvalg
Sammenligning

Viser alle 2 resultater