• TrioBike Taxi
  • TrioBike Taxi
  • Triobike Boxter
  • TrioBike Taxi
  • Triobike Boxter

Originale elsykler for eldre og barn

Danske Triobike lager sykler slik at du kan ferdes der biler ikke kan, med glade barn eller eldre som setter stor pris på å være på sykkeltur igjen.

Turer blir opplevelser, last blir lett og dagene lysere. Du drar dit du vil – med et stort smil.

Triobike vil inspirere alle til å se fram til neste dag med takknemlighet, og bevege seg gjennomlivet med letthet.

Danskene kaller dette «live the trio way».

Triobike er forelsket i lastesykler og bruker store ord på dette. All poesien skal vi ikke gjenta. Men kjærlighet til livet og sykling er et godt utgangspunkt for å lage flotte og anvendelige elsykler. Liksom litt tro, håp og elsykling.

Triobike er drevet av innovasjon, de vil lage sine egne elsykler. Vi er en god match i filosofi og ønske om forandring. Evig forandring til det bedre og alltid fremad er felles motto.

Nye sykkelmodeller eller tilpasninger av eksisterende gjennomføres i prosjekter med brukere. Eksempler på dette finner du i Triolab.

I 2014 startet utviklingen av Triobike Taxi i samarbeid med den internasjonale stiftelsen Sykling uten alder hvis formål er: – å gi våre eldre medborgere rett til vind i håret, rett til å oppleve byen og naturen på nært hold fra sykkelen, og ved å gi dem lyst og mulighet til å fortelle deres livshistorier i deres omgivelser, hvor de har levd deres liv.

Vi er takknemlige for å kunne bidra til dette.

Dessuten forsøker vi oss med Triobike Boxter som er et utmerket tilbud for dem som er i andre enden av aldersskalaen, som barnehager som vil på tur.

Vær oppmerksom på at Triobike ikke er lagervare hos oss, bestillingstid kan være 4-12 uker.

 

TrioBike Taxi

Produktutvalg
Sammenligning

Viser alle 5 resultater