• Service

    Riese & Müller Charger elsykkel

Verksteder i Oslo

I Oslo-området kan alle henvende seg direkte til verkstedene i butikkene våre. Da får dere avtalt en time så snart råd er. Vær oppmerksom på at det særlig kan være travelt i overgangen høst/vinter og vinter/vår.

EVO Elsykler Skøyen, Verkstedveien 1, 0277 Oslo, epost – tlf 23 90 55 55

EVO Elsykler Nydalen, Gjerdrums vei 5, 0484 Oslo, epost – tlf 23 90 55 55

For priser på service og booking av time på verksteder i Oslo, gå til vår verkstedkalender. Der finner du første ledige time.

For kontakt til samarbeidende butikker andre steder i landet, se her.

Service ved nettsalg

Normalt servicebehov kan utføres lokalt. Justering, smøring og utskiftning av mekaniske slitedeler er kjent stoff overalt.

Enkelte av elsyklene har avansert drivverksteknologi som ikke alle lokale verksted er vant til. Da kan vi gi instrukser om vi settes i kontakt med dem.

Ved større problemer som ikke kan løses lokalt, vil vi ta ansvar og dekker kostnaden ved frakt til oss om reklamasjonen er reell. NB! Dette forutsetter skriftlig bekreftelse fra oss og valg av vårt transportselskap.

Har du kjøpt en elsykkel via nettbutikken og trenger hjelp eller råd fra oss, vennligst bruk dette skjemaet. Da får vi tilstrekkelig informasjon til å håndtere henvendelsen effektivt.

service