Riese & Müller

  • Riese & Müller Packster elsykkel transportsykkel lastesykkel
  • Riese & Müller Swing elsykkel
  • Riese & Müller Nevo elsykkel
  • Riese & Müller Blue Label elsykkel
  • Riese & Müller Blue Label elsykkel
  • Riese & Müller Roadster elsykkel
Date: 25. desember 2015 Category: ,

Om Riese & Muller

Ingen andre er som den eksklusive, tyske produsenten Riese & Müller. Ingen så perfeksjonert og konsentrert om oppgaven: Levere det beste av komfort, kvalitet og design. Drevet av innovasjon. Typisk tysk. Riese & Müller har karakter, herlig langt bortenfor mainstream. Utypisk tysk. Bruk litt tid på å bli forelsket i disse syklene. Det ligger mye særpreg og kunst i detaljene.

I utvalget deres er det for eksempel klassikere som prisvinneren Charger, den nostalgiske Swing, nyskapende Nevo og hippe Roadster og Cruiser. Alle bestselgere bygd på fabrikken i Darmstadt.

Riese & Müller har en egen serie som de kaller kontroll-teknologi, elsykler med demping både foran og bak. Noe som gir ekstremt komfortable elsykler til bybruk. Det er fantastisk med en sykkeltur hvor du knapt sjeneres av vibrasjoner og støt fra asfalthull, brostein og fortauskanter. Til og med det du tar med deg på bagasjebrettet, får ekstra beskyttelse. Dette er elsykler som virkelig er verdt å prøvekjøre – og svært lett å bli forelsket i.

Riese & Müller er ledende på lastesykler av høy kvalitet og komfort. Den innovative Load har blitt en stor suksess, og banet veien for Packster som er nyheten i 2017. Du transporterer enkelt barn og varer, samtidig som du bare eier bygatene du glir gjennom. Uten å ha forsøkt en Load, er livet litt ufullstendig.

Kort brukerveiledning for elsykler med Bosch-teknologi.

Riese & Müller Charger GX markasykkel

«Jag trivs bäst i öppna landskap….»