Riese & Müller

  • Riese & Müller Packster elsykkel transportsykkel lastesykkel
  • Riese & Müller Swing elsykkel
  • Riese & Müller Nevo elsykkel
  • Riese & Müller Blue Label elsykkel
  • Riese & Müller Blue Label elsykkel
  • Riese & Müller Packster elsykkel
Date: 25. desember 2015 Category: ,

Om Riese & Muller

Ingen andre er som den eksklusive, tyske produsenten Riese & Müller. Ingen så perfeksjonert og konsentrert om oppgaven: Levere det beste av komfort, kvalitet og design. Drevet av innovasjon. Typisk tysk. Riese & Müller har karakter, herlig langt bortenfor mainstream. Utypisk tysk. Bruk litt tid på å bli forelsket i disse syklene. Det ligger mye særpreg og kunst i detaljene.

I utvalget deres er det en rekke klassikere kombinert med nyvinninger som alle mottar heder og ære. I 2017 kåret de 60.000 leserne av E-BIKE magazine Riese & Müller til det mest komplette og beste elsykkelmerket i markedet. Foran alle de andre 133 aktørene. Takket være deres spenn fra gode bysykler, sporty hybridsykler, nyttige lastesykler til de mest komfortable elsyklene du kan få tak i. Alle elsyklene bygges på fabrikken i Darmstadt.

Riese & Müller har en egen serie som de kaller kontroll-teknologi, elsykler med demping både foran og bak. Noe som gir ekstremt komfortable elsykler til bybruk. Det er fantastisk med en sykkeltur hvor du knapt sjeneres av vibrasjoner og støt fra asfalthull, brostein og fortauskanter.

Riese & Müller er definitivt ledende på lastesykler av høy kvalitet og komfort. Den innovative Load har blitt en stor suksess, og banet veien for Packster som kom i 2017. Du transporterer enkelt barn og varer og eier bygatene du glir gjennom.

Kort brukerveiledning for elsykler med Bosch-teknologi.

Riese & Müller Supercharger elsykkel

En smakebit på noen av godsakene