• Vi håndplukker
    for
    gjerrigknarken
    Sparebøsser på hjul

Serviceavtaler, leasing og profilering

Vi kaller lastesyklene våre sparebøsser på hjul. Ikke uten grunn, det kan ikke være økonomien som skal stoppe dere i å la elsykler gjøre oppgavene som biler tidligere har hatt.

Vi har lagd et regnestykke for privatkunder, ta en kikk her. Bedrifter og andre med mva-regnskap kommer i hvert fall ikke dårligere ut. For elsykler er det i motsetning til sykler og personbiler fradrag for inngående mva. Altså forsvinner umiddelbart 1/5 av kostnaden, i henhold til en prinsipputtalelse fra Skatteetaten.

Ved siden av ordinært salg tilbyr vi en gunstig leasing i samarbeid med Fleischer finans. Det kan velges fra 15 måneder til 5 års leasingperiode. Det stilles intet krav om startleie.

Be oss gjerne om et tilbud på det du ønsker å lease.

Hos oss får dere opplæring i bruk. Vi vil at dere skal komme i gang, og deler så klart all den erfaringen og gode råd vi kan ha.

Vi tilbyr service enten som en fast årlig avtale eller ved uttak av servicepakker etter behov.

Dette foregår helt uten bryderi for dere. Servicebehov må kun meldes inn via et nettskjema, og vi tar raskt tak i saken. Service utføres enten på stedet hos dere, eller vi henter og bringer. Dette er inkludert i prisene.

Samme skjema brukes også om det skulle behov for å reklamere på noe.

Profileringen vil være helt unik. En godt dekorert elsykkel som suser rundt i byen, gir en reklameverdi som i seg selv nedbetaler investeringen.

Eksempelvis koster det normalt kr 1.900 å foliere sidene på en lastesykkel som Kettler Cargoline. Vi får materiell og ønsker fra dere, korrektur godkjennes og lastesyklene leveres ferdig profilert.

Bedrift leasing service profilering

Vi håndplukker elsykkelen som gjør jobben for dere. Kontakt gjerne vår bedriftsavdeling pr epost eller ring 23 90 55 55.

NB! Fortsatt gir Oslo kommune for en periode tilskudd til bedrifter for kjøp av elektriske lastesykler. Les mer her…